25 березня 2024, 21:08

Пономарьов озвучив план зі "звільнення" Москви та пояснив, чому рейд точно буде успішним

Ілля Пономарьов запевнив, що кількох тисяч російських добровольців достатньо, щоб дійти до Москви.

Пономарьов озвучив план зі "звільнення" Москви та пояснив, чому рейд точно буде успішним

Журналіст телеканалу ATR запитав у Іллі Пономарьова, якщо для теракту у "Крокус Сіті" було достатньо чотирьох озброєних людей, то для рейду на Москву може вистачити пару тисяч бійців. Російський опозиціонер погодився з цим твердженням і зазначив, що він давно відкрито говорить про безпорадність російських спецслужб, які не чинитимуть опору добровольцям, якщо ті навіть захочуть захопити столицю РФ.

Інтерв'ю Іллі Пономарьова можна подивитися на каналі YouTube.

Російський політик припустив, як силовики відреагують на рейд на Москву: "Все саме так і є, та це єдина хороша новина в усьому цьому жаху, який відбувався, у цій трагедії. Це саме те, про що я повторюю раз за разом, що опору не буде: вони всі розбіжаться".

При цьому Ілля Пономарьов припустив, скільки буде потрібно російських добровольців, щоб успішно дійти до Москви: "Тут чотири не надто професійні особи, а якщо з нашого боку буде кілька тисяч професійних бійців, тоді є тільки одна умова: потрібно, щоб це були російськомовні люди, а не натовські бійці, оскільки якщо там будуть іноземці, то, я думаю, що їм росіяни чинитимуть опір".

"Можливо, я і перебільшую та занадто добре до них ставлюся, але я припускаю, що іноземним загарбникам вони чинитимуть опір, а нам вони точно не чинитимуть опору: вони просто розбіжаться, та це хороша новина. Я вважаю, що це треба взяти у голову та готуватися до того, щоб "звільняти" Москву", - підсумував російський опозиціонер.

Автор: Илья Пономарев

Останні новини