12 лютого 2024, 12:04

"Це головна шкода інтерв'ю", – Ілля Пономарьов вказав на негативний наслідок спілкування Путіна з Карлсоном

Головна шкода інтерв'ю Путіна Карлсону лежить у невербальній площині, зазначив російський опозиціонер Ілля Пономарьов.

"Це головна шкода інтерв'ю", – Ілля Пономарьов вказав на негативний наслідок спілкування Путіна з Карлсоном

Лідер силового крила російської опозиції Ілля Пономарьов вважає, що головне завдання інтерв'ю Путіна американському журналістові Такеру Карлсону - це допомогти антиукраїнським силам у Конгресі США не допустити проходження пакета фінансової допомоги для України.

"Путін не стратег, а тактик. Він вирішує завдання тут і зараз. І це завдання знаходиться на поверхні", - заявив експерт в інтерв'ю для YouTube-каналу "Сейчас".

Також Пономарьов вказав на головну шкоду гучного інтерв'ю, яке лежить у невербальній площині. Зрозуміло, що американцям досить складно розібратися в історичних екскурсах президента РФ, але водночас візуально вони побачили Путіна як цілком розумну, пристойно одягнену людину, яка посміхається, говорить якісь іронічні речі, та водночас із її пальців не стікає кров. Це йде врозріз із тими словами, якими в Америці звикли називати очільника Кремля, - диктатор, узурпатор, кривавий убивця, кат тощо.

Оскільки більша частина сприйняття будь-якої інформації лежить на невербальному рівні, то Путін, візуально показавши себе як абсолютно нормальну людину, однозначно виграв. І це головна шкода цього інтерв'ю, підкреслив Ілля Пономарьов.

Тим часом у The Washington Post дали оцінку інтерв'ю Путіна Карлсону: "Виявилося не таким вдалим, як очікувалося".

А глава МЗС Польщі назвав висловлювання Путіна в інтерв'ю Карлсону "параноїдальними".

Також Олександр Невзоров вказав на важливий момент в історії з інтерв'ю Путіна Карлсону: "Вони знову прорахувалися".

Автор: Илья Пономарев

Останні новини