31 грудня 2023, 21:44

Ексрозвідник Швець розповів, яку мету ставить НАТО разом з Україною на 2024 рік

Військовий аналітик Юрій Швець поділився з українцями важливою інформацією щодо прийдешніх подій.

Ексрозвідник Швець розповів, яку мету ставить НАТО разом з Україною на 2024 рік

Одна з ключових думок, яка прозвучала від Юрія Швеця, коли він підбивав підсумки 2023 року для України, що Росія втратила ініціативу на полі бою та, найімовірніше, не зможе вже її повернути. Водночас військовий аналітик повідомив, що цього року НАТО спробує зробити так, щоб Чорне море перетворилося на озеро, позбавляючи Чорноморський флот можливості вільного пересування.

Думку Юрія Швеця з приводу того, що чекає на Україну 2024 року, можна дізнатися з відео на каналі YouTube.

Досвідчений розвідник з іронією у голосі висловився з приводу незавидної долі Чорноморського флоту: "Чорноморський флот. "Велика морська держава" Україна, у якої фактично немає кораблів, завдала потужної поразки Чорноморському флоту: 20% цього флоту знищено, з того, що залишилося, 30% виведено до Новоросійська. Фактично у районі Севастополя залишилося 50% Чорноморського флоту від того, що було. Це поразка".

Потім військовий аналітик спрогнозував важливі для України події, які відбудуться 2024 року: "Зараз НАТО разом з Україною ставить за мету перетворити Чорне море на натовське озеро. Якщо Швеція встигне цього року (2024 року) вступити до НАТО, то і Балтійське море перетвориться на озеро НАТО".

"Ще одну важливу річ треба сказати, що, незважаючи на вихваляння "другої армії світу", ця "друга армія світу" не взяла жоден обласний центр і велике місто в Україні за винятком Маріуполя, але вони не взяли його, а його здали на самому початку війни", - зазначив Юрій Швець.


Раніше ексрозвідник Швець повідомив, що очікує на Україну у 2024 році.

Також ексрозвідник Швець заінтригував прогнозом щодо війни в Україні на 2024 рік.

Нагадаємо, Швець попросив українців зробити дещо важливе заради перемоги.

Автор: Юрий Швец

Останні новини