30 грудня 2023, 19:13

Портников звернув увагу на важливі нюанси подій у Бєлгороді: "Досить цікавим є той факт..."

Публіцист Віталій Портников помітив цікаві деталі щодо наслідків невдало збитих безпілотників у Бєлгороді.

Портников звернув увагу на важливі нюанси подій у Бєлгороді: "Досить цікавим є той факт..."

Одне з найцікавіших запитань, яке мимоволі виникає у багатьох: чому офіційна влада ФР не поспішає коментувати трагедію у Бєлгороді, якщо йдеться про більш ніж сотню постраждалих.

Розгадку цьому знайшов і озвучив на своєму YouTube-каналі Віталій Портников.

Результатом непрофесійної роботи російської ППО назвав наслідки того, що сталося у Бєлгороді, Постпред РФ в ООН Небензя, тим самим офіційний представник влади визнав, що жертви серед мирного населення з'явилися не з вини українських безпілотників, а як результат поганої роботи російських ПКС.

Важливо, що, крім Небензі, інші офіційні особи Росії протягом кількох годин після того, що сталося, не вважали за потрібне прокоментувати те, що трапилося у Бєлгороді.

Віталій Портников вважає, що причиною мовчання може бути небажання влади Росії засмутити громадян РФ країни напередодні Нового року: "Досить цікавим є той факт, що практично не реагують на те, що відбувається у Бєлгороді, ключові російські політики. Очевидно, щоб не псувати настрій своїм співгромадянам напередодні новорічних свят".

Також український журналіст наголосив, що влада Бєлгородської області не відчувала жодної небезпеки та не очікувала, що може статися щось подібне, оскільки бомбосховища не були підготовлені: "Російські пабліки розповідають про ракетні влучання у центрі міста та про те, що не працюють бомбосховища, куди бєлгородців закликає йти місцева адміністрація".

При цьому публіцист закликав не радіти, коли гинуть і страждають мирні громадяни, навіть якщо вони живуть у країні, яка воює проти України.

Раніше Портников попередив, коли Путін спробує досягти результатів бліцкригу, який не вдався у 2022 році.

Також Портников розповів, про що "не брехав" Путін у своїй "прямій лінії".

Нагадаємо, Портников попередив, коли може відбутися окупація нових регіонів України.

Автор: Виталий Портников

Останні новини