4 грудня 2023, 10:56

Безугла наговорила на дві "кримінальні справи": Лапін вивів на чисту воду скандального нардепа

Ігор Лапін пояснив, які "злочини" скоїла Мар'яна Безугла, та припустив, між ким насправді розгорається конфлікт у вищому керівництві України.

Безугла наговорила на дві "кримінальні справи": Лапін вивів на чисту воду скандального нардепа

Народний депутат України Ігор Лапін в ефірі телеканалу "Прямий" назвав Мар'яну Безуглу шаленою торпедою, яка вилетіла та почала атакувати ЗСУ. За словами політика, він ще півтора року тому передрікав, що українські чиновники всіх собак спробують повісити на військових. Так і сталося.

"Вони намагаються зіграти на випередження та всі свої промахи повісити на Залужного. Спочатку я пообурювався як депутат, але потім подивився на все це з точки зору юриста", - зазначив Лапін.

І саме у правовому контексті стало зрозуміло, що Мар'яна Безугла вкотре скоїла кримінальний злочин: вона спробувала дискредитувати військових з метою отримання доступу до обмеженої інформації, якою володіє тільки Ставка Верховного головнокомандувача, до якої сама Безугла не входить.

Це другий кримінальний злочин скандального нардепа від "Слуги народу", підкреслив політик. Перший же пов'язаний із порушенням статті 364-ї ККУ, а саме: зловживання владою у момент виконання організаційно-розпорядчих функцій, будучи головою ТСК у справі "вагнерівців".

"Суть у тому, що людина вдруге порушила закон. Кримінальної відповідальності нуль. І тут складається пазл. Чи існує конфлікт між вищим військово-політичним і військовим керівництвом України? Я вважаю, що конфлікт надуманий, інспірований, і у Зеленського із Залужним його може й не бути. Насправді конфлікт існує між офісом Єрмака та Залужним у контексті кадрових призначень зокрема. В інтересах якої країни? Я не контррозвідка. Нехай цим опікується Малюк (голова СБУ - ред.)", - підсумував Лапін.

Нагадаємо, Дмитро Гордон із гнівом висловився про Мар'яну Безуглу, назвавши її "нулем без палички": "Вона ганьбить Зеленського".

Раніше ми повідомляли, що нардеп від "Слуги народу" Мар'яна Безугла звинуватила Залужного у "замовних статтях" і "турботі про рейтинги".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Сеть

Останні новини