10 жовтня 2023, 14:07

"Це серйозна помилка легіону зла", – Піонтковський розповів, що посприяє загибелі путінського режиму

Напад ХАМАС на Ізраїль врешті-решт призведе до загибелі як іранського, так і путінського режиму, вважає Андрій Піонтковський.

"Це серйозна помилка легіону зла", – Піонтковський розповів, що посприяє загибелі путінського режиму

Російський опозиційний політолог і публіцист Андрій Піонтковський, який проживає у Вашингтоні, не згоден з думкою, що напад ХАМАСу на Ізраїль - це величезний подарунок Путіну. Навпаки, експерт упевнений, що це зіграє вагому роль у загибелі путінського режиму.

Таку думку Андрій Піонтковський висловив під час бесіди з Пітером Залмаєвим в ефірі YouTube-каналу "Утро Февраля".

Природно, за ХАМАСом стоїть Іран, і це другий напад легіону зла на вільну державу. Путін напав на Україну, а Іран - на Ізраїль, і мета агресорів та сама - знищення вільного світу.

"Три острови свободи у світі (Україна, Ізраїль і Тайвань) не дають спокою цій сформованій імперії зла, - заявив Піонтковський. - Я думаю, що, звісно, Іран ухвалив це рішення під впливом путінської агресії у тому числі. Але мені здається, що це дуже серйозна помилка всього цього легіону зла".

На думку експерта, після тих жахливих злочинів, які вчинили терористи ХАМАС, Ізраїль проведе тотальну зачистку Гази. І вже ніякі ліберали в Америці не зможуть їх зупинити, адже палестинці вбивали жінок і дітей.

"Я вважаю, що Ізраїль проведе "хірургічну операцію" насамперед щодо ядерного комплексу Ірану. І це, природно, призведе до падіння іранського режиму", - спрогнозував Піонтковський. Природно, це спричинить незворотні наслідки і для путінської Росії.

Нагадаємо, Андрій Піонтковський озвучив реальну причину заборони на удари по території РФ: "Путін у відповідь обіцяв..."

Також Андрій Піонтковський пояснив, чому ми спостерігаємо загострення у польсько-українських відносинах: "Витрати демократії".

Раніше Андрій Піонтковський назвав історичну подію щодо війни в Україні: "Це точка зору, яка взяла гору в американській адміністрації".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини