19 вересня 2023, 07:45

Ексрозвідник Швець заявив, що Кадиров був "засуджений" ще два тижні тому: "Без жартів"

Ексрозвідник Юрій Швець поділився інформацією, яка підтверджує, що глава Чечні тяжко хворий.

Ексрозвідник Швець заявив, що Кадиров був "засуджений" ще два тижні тому: "Без жартів"

Не просто хворий, але не має шансів на одужання, розповів Юрій Швець, а потім пояснив, звідки йому про це стало відомо. Як виявилося, медики в Абу-Дабі винесли Кадирову свій вердикт ще два тижні тому, коли поставили остаточний діагноз. Уже тоді стало зрозуміло, що вилікувати його ніхто не зможе.

Думку Юрія Швеця з приводу того, що сталося з Кадировим, можна дізнатися з відео на каналі YouTube.

Військовий аналітик поділився інформацією щодо Кадирова, яку отримав від надійного джерела: "Я вам розповім, що знаю я, що мені розповів один товариш, якого знаю давно, та я йому вірю (людина обізнана, ніколи не підводила). Два тижні тому він був в Абу-Дабі та розмовляв із лікарем-нефрологом в одній із лікарень, у тій, де проходив лікування Кадиров і займав там ледь не цілий поверх. Лікар цей входив до команди лікарів, які лікували Кадирова. Він згадав з приводу відторгнення внутрішніх органів (нирок і, по-моєму, ще печінки) та сказав, що допомогти йому неможливо".

Також Юрій Швець пояснив, яку роль глава Чечні відігравав у Російській Федерації: "Далі його перекинули назад у Москву. Ходили чутки, що його вже непритомне тіло відправили до Чечні, але потім одужали та сказали, що він, як і раніше, перебуває у Москві, але, мабуть, або вже "все", або напередодні цього. Він важкий до такої міри, що зараз у терміновому порядку у Москві збираються всі члени Ради безпеки, буде засідання Радбезу, тому що це надзвичайно важливе питання - доля Кадирова. Це питання національної безпеки країни, без жартів".

Раніше стало відомо, що глава Чечні Кадиров переніс операцію з пересадки нирки, але та не прижилася.

Також ми повідомляли, чому Кремль так стурбований станом здоров'я Кадирова.

А громадський діяч Ічкерії Ломаєв озвучив реальну причину важкої "хвороби" Кадирова.

Автор: Юрий Швец

Останні новини