3 липня 2023, 11:37

"На Заході знову почалися розмови", – Ілля Пономарьов назвав дві важливі цілі, яких домігся Путін

Ілля Пономарьов, який вважає, що Путін знав заздалегідь про бунт Пригожина, озвучив дві головні цілі, яких домігся диктатор унаслідок цього інсценування.

"На Заході знову почалися розмови", – Ілля Пономарьов назвав дві важливі цілі, яких домігся Путін

Російський опозиціонер, ексдепутат Держдуми РФ і політичний представник Легіону "Свобода Росії" Ілля Пономарьов ще раз аргументував версію про те, що "бунт Пригожина" був інсценуванням, а також назвав дві мети, яких досягнув у підсумку Путін.

"Я весь час намагаюся пояснити, що Путін має блідий вигляд в очах оглядачів CNN, але в очах росіян він виглядає інакше. Російські громадяни побачили, що Путін у нас, як і раніше, крутий. Якщо армія РФ отримує на фронті поразку за поразкою, то Путін одноосібно здобув перемогу. Він зупинив заколот, який було організовано проти нього", - заявив експерт в інтерв'ю Олесі Бацмані.

За словами Пономарьова, Путін домігся двох дуже важливих цілей. По-перше, він на практиці перевірив лояльність свого оточення, точно побачив, хто з ким і з якого боку, а також хто як поводиться в екстремальній ситуації.

"Для цього якраз було дуже важливо, щоб цей заколот сприймався абсолютно правдоподібно всередині РФ", - підкреслив аналітик.

Крім того, на Заході знову почалися розмови про те, що "раптом до влади у РФ прийде хтось набагато гірший, ніж Путін". Звісно, все це впливає і на військову допомогу, яку західні країни надають Україні.

Нагадаємо, Ілля Пономарьов розповів про підготовку російських легіонерів до штурму Москви.

Також Ілля Пономарьов розставив крапки над "і" у невдалому бунті Пригожина: "Я не шанувальник конспірологічних теорій, але був такий план".

Раніше Ілля Пономарьов пояснив, що насправді відбувається на Білгородщині: "Це новий етап війни".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Илья Пономарев

Останні новини