30 червня 2023, 09:48

"Ситуація гірша, ніж я уявляв", – Арестович ще раз прокоментував "бунт Пригожина", сказавши про нові деталі

Олексій Арестович зізнався, що зупинка Пригожина за 200 км від Москви привела його у "тотальний шок" і змусила зробити певні висновки про Росію.

"Ситуація гірша, ніж я уявляв", – Арестович ще раз прокоментував "бунт Пригожина", сказавши про нові деталі

Військово-політичний оглядач, ексрадник ОПУ Олексій Арестович під час бесіди з російською опозиціонеркою Юлією Латиніною зазначив, що досі перебуває у тотальному шоці від невдалого "заколоту Пригожина". Крім того, експерт згадав про свою заяву, яку він у серцях опублікував у соцмережі відразу після завершення цього "бунту".

"Будучи у стані шоку, я написав, що різко став гірше ставитися до Росії як до соціосистеми. Це не зовсім так. Я б виправив це на таке: я зрозумів, наскільки ситуація гірша, ніж я собі уявляв. Набагато гірша, на два порядки. У Росії повністю розбещена,  деморалізована соціосистема", - сказав Арестович.

Після цього аналітик прояснив, що саме має на увазі під цими словами. Одні ід*оти, які втекли, розуміючи, що ніхто не буде їх захищати, а другий ід*от, який не доїхав 200 км до Москви та втратив шанс змінити всю світову історію. І на цьому тлі абсолютно байдужий до всього, що відбувається, народ, який жодним чином не брав участі, коли згори дали шанс змінити історичну долю країни та всього світу.

"Це повний розпад усього, всієї соціальної тканини, - зазначив Арестович. - Ясно, що ця система полетіла у прірву семимильними кроками та чекати від неї дива не доводиться. Вона закінчиться рано чи пізно".

Нагадаємо, Олексій Арестович пояснив, що означає достаток інформації про Пригожина: "У Кремлі йде процес".

Також Олексій Арестович прокоментував "історичний" виступ Путіна: "У прямому ефірі розпадається режим".

Раніше Олексій Арестович розповів, що продемонстрував нам "бунт Пригожина": "Всі думали, там могутнє Царство Темряви..."

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Алексей Арестович

Останні новини