23 червня 2023, 15:57

"Коли Пригожин завалиться", – Невзоров попередив про швидку "зміну реальності" РФ

Ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин зробив ще один крок до громадянської війни у РФ, вважає Олександр Невзоров.

"Коли Пригожин завалиться", – Невзоров попередив про швидку "зміну реальності" РФ

Господар російської ПВК "Вагнер" Євген Пригожин виступив із вельми гучними зізнаннями про кремлівську "спецоперацію". Він веде країну до величезних внутрішніх потрясінь.

Про це у своєму блозі пише відомий російський журналіст і публіцист Олександр Невзоров.

23 червня Пригожин випустив інтерв'ю про війну, в якому майстерно сплів воєдино брехню та правду. У ньому він зробив кілька важливих зізнань, наприклад, про те, що саме РФ була ініціатором війни, Київ ні на кого не збирався нападати, а Кремль після 8 років грабунку Донбасу захотів влаштувати розпил усієї України, що і було однією з головних цілей "СВО".

Невзоров запевнив, що у цьому гучному відео ватажок "вагнерівців" ходить "по межі правди". Він це робить для того, щоб роздмухати власну популярність в очах росіян, і, судячи з усього, досягає успіху, але водночас і сильно ризикує.

"Він акуратно та толково створює "іншу медійну картину подій". Вона потужніша та реалістичніша за "путінську", але це ще не сама правда. Це "поруч". У принципі, щоб підігріти обожнювання та бути "останньою надією росіян", цілком достатньо і сказаного. Пригожин зараз красиво балансує. Але трюк небезпечний", - розповів російський журналіст.

Він уточнив, що Пригожин може незабаром зірватися та видати росіянам усю правду про цю злочинну та несправедливу війну, яка почалася з подачі Москви 2014 року. Щойно він це зробить, на Росію чекають грандіозні потрясіння.

"Якщо Пригожин "зірветься з каната" та "впаде" в остаточну правду, то викличе несамовиту лють Кремля. Почнуться спроби його арешту-усунення, відповідний заколот ПВК і радикальна зміна реальності", - констатував Невзоров.

Раніше Пригожин повідомив росіянам, що справи ЗС РФ на фронті погані, а Путін перебуває у пастці ілюзій.

Ми також писали, що Пригожину перестав подобатися режим Путіна.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Невзоров

Останні новини