6 червня 2023, 12:39

"Військовий сенс підриву Каховської ГЕС зрозумілий", – Латиніна про план Герасимова

Глава російського Генштабу Герасимов вважає, що ЗСУ переправлятимуться через Дніпро та вестимуть наступ Кінбурнською косою, прикриваючись морем, заявила Латиніна.

"Військовий сенс підриву Каховської ГЕС зрозумілий", – Латиніна про план Герасимова

Російська армія підірвала греблю на Каховській ГЕС, чекаючи на переправу підрозділів української армії на лівий берег Дніпра у рамках контрнаступальної операції. Щоб зірвати плани ЗСУ, російський Генштаб і знищив дамбу. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Twitter пише російська журналістка Юлія Латиніна.

За її словами, підрив свідчить про те, що глава російського Генштабу Герасимов вважає, нібито ЗСУ переправлятимуться через Дніпро та вестимуть наступ Кінбурнською косою, прикриваючись морем. Однак знищення дамби навряд чи допоможе росіянам, оскільки це зможе затримати наступ української армії максимум на тиждень, упродовж якого вода у Дніпрі почне спадати.

"Військовий сенс підриву Каховки зрозумілий: це означає, що Герасимов вважає, що ЗСУ переправлятимуться через Дніпро та вестимуть наступ Кінбурнською косою, прикриваючись морем. Інша справа, що затримає цей наступ на тиждень максимум, поки вода не спаде", - заявила Латиніна.


Нагадаємо, сьогодні російські військові вчинили терористичний акт, підірвавши дамбу Каховської ГЕС.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Юлия Латынина

Останні новини