2 червня 2023, 07:37

Ворог не тільки полює за Patriot, атакуючи Київ: Коваленко розповів про ще одну мету Кремля

Окупанти, завдаючи ударів по Києву, не тільки намагаються знищити Patriot, а й чинити психологічний тиск на українців, заявив Коваленко.

Ворог не тільки полює за Patriot, атакуючи Київ: Коваленко розповів про ще одну мету Кремля

Військовий експерт Олександр Коваленко прокоментував нові ракетні удари по столиці України. Він упевнений, що ворог у такий спосіб намагається досягти одразу двох цілей: знищити ЗРК Patriot і чинити психологічний тиск на українців.

Учора, 1 червня, у прямому ефірі на телеканалі "Апостроф TV" експерт озвучив свою думку щодо дуже частих атак ворога на столицю.

Коваленко не сумнівається, що ворог також хоче зірвати плани Генштабу ЗСУ щодо контрнаступу. Ба більше, тільки у травні ворог здійснив на Київ 17 атак, у середньому через день, тим самим тримаючи у постійному психологічному тиску жителів столиці.

Ворог атакує столицю не тільки ракетами, а й дронами-камікадзе. У ніч на 2 червня силами ППО у небі над Київщиною було збито до 30 повітряних об'єктів. Поки що експерти ще не можуть сказати, чим саме ворог обстріляв столицю.

У ніч на 1 червня РФ запустила по Києву 10 ракет типу "Іскандер". Унаслідок падіння уламків загинуло троє людей Деснянського району, включно з 9-річною дитиною та її матір'ю.

Чоловік однієї із загиблих зізнався, що підвал на території лікарні постійно закритий і туди нікого не впускають під час сигналу повітряної тривоги.

Раніше у Київській ДВА показали результати нічного обстрілу столиці "Іскандерами".

Нагадаємо, Коваленко похвалив українську систему ППО, назвавши її однією з найкращих у Європі.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини