26 травня 2023, 11:44

"Це погані сигнали для Шойгу та Путіна", – політтехнолог Гайдай вказав на небезпеку для Кремля

Пригожин стає для Кремля дедалі небезпечнішим аж до того, що від нього очікують переходу на бік ЗСУ, заявив Сергій Гайдай.

"Це погані сигнали для Шойгу та Путіна", – політтехнолог Гайдай вказав на небезпеку для Кремля

Пригожин, розуміючи, що він втрачає лояльність Кремля та Путіна, намагається зробити те, що до нього заборонено було всім: знайти лояльність у простих солдатів і населення Росії. А це вже прямий конфлікт із Путіним. Подейкують, що таку лояльність Пригожин із кожним днем набуває все більше, коли прості російські мужики кажуть: "Кремль усе здає! Путін не витягує, Шойгу та Герасимов взагалі зрадники. Нормальний мужик - Пригожин. Він стоїть до останнього і,  найголовніше, не бреше і рубає правду матку".

Такі ж настрої спостерігаються і серед мобілізованих, а також солдатів регулярних російських військ. Про це розповів український політтехнолог Сергій Гайдай в інтерв'ю Едуарду Глезі для YouTube-каналу Politeka Online.

Засловами Гайдая, це погані сигнали для Шойгу та Путіна: Пригожин стає дедалі
реальнішим опонентом владі. 

"Я думаю, що наші спецслужби все-таки могли б цим скористатися, тому що нічого, крім ліквідації, Пригожина у РФ не очікує. Йому або треба самому захоплювати владу, або звертатися по допомогу до нинішніх його ворогів за гарантіями збереження власного життя та безпеки", - зазначив експерт.

Раніше політтехнолог Сергій Гайдай пояснив значення подій у Бєлгородській області: "Це шикарний хід".

Нагадаємо, політтехнолог Сергій Гайдай описав головного конкурента Путіна: "Людина претендує на більше, ніж про неї говорили до цього".


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини