23 травня 2023, 09:33

"Здати Путіна та зберегти Росію", – Іванов заявив, що неможливе ще два місяці тому стало можливим

Блогер Дмитро Іванов, відомий також як Камікадзе Ді, зазначив, що кремлівські силовики й олігархи марять про те, щоб видати Путіна та зберегти Росію.

"Здати Путіна та зберегти Росію", – Іванов заявив, що неможливе ще два місяці тому стало можливим

Ще два місяці тому варіант видачі Путіна міжнародному правосуддю його найближчим оточенням здавався малоймовірним або взагалі неможливим, але сьогодні це цілком допустимий сценарій.

Таку думку висловив російський опозиційний блогер і журналіст Дмитро Іванов, відомий як Камікадзе Ді, в інтерв'ю Анастасії Федоров для YouTube-каналу "Фабрика новин".

"Є величезна кількість охочих здати Путіна, - заявив експерт. - Я зараз маю на увазі олігархів і силовиків. Здати Путіна та зберегти Росію, тому що Путін уже не дійна корова, а Росія для них дійна корова. Вони марять про те, що і далі зможуть користуватися всіма благами країни".

Також Іванов зазначив, що Путін завжди ставив на перше місце свою безпеку, тому він шалено боїться найближчого оточення. Сьогодні у Росії пораженські настрої цвітуть буйним цвітом і Путін дуже добре це відчуває. Коли питання стосується його життя, то у нього у запасі, звичайно ж, є не один секретний хід.

"Я не здивуюся, якщо Путін уже звалив і у Росії зараз за нього віддувається двійник", - припустив опозиціонер.

Нагадаємо, Олег Жданов пояснив, як можна буде відрізнити Путіна від двійника, якщо той буде у Гаазькому суді.

Раніше Валерій Соловей пролив світло на стан здоров'я Путіна: "Більш ніж достатньо доказів".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини