18 травня 2023, 11:12

"У нього провал на провалі, він дуже смішний", – Гончаренко розповів про божевільні заяви Лаврова

Олексій Гончаренко відреагував на чергові випади Сергія Лаврова у бік західних союзників України, зокрема Франції та Німеччини.

"У нього провал на провалі, він дуже смішний", – Гончаренко розповів про божевільні заяви Лаврова

Міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров украй невтішно відгукнувся про керівництво Німеччини та Франції. Причина цього, звісно ж, посилення військової допомоги Україні та помітно більш проукраїнська позиція, яку Шольц і Макрон зайняли, схоже, ґрунтовно.

На безглузді висловлювання Лаврова особливу увагу звернув український депутат, волонтер і блогер Олексій Гончаренко, який на своєму YouTube-каналі підкреслив, що останні заяви глави МЗС РФ просто "за межами всього". "Навіть для російської дипломатії він щоразу робить новий крок. Загалом, провал на провалі, та Росія з політичного гіганта, як вона себе бачила, перетворюється на геополітичну стару вмираючу шкапу", - зазначив експерт.

Власне, що ж саме сказав Лавров? Путінський слуга заявив, що лідер Франції Макрон, мабуть, "відчуває свою безпорадність", а також відчуває, що він "васал США", та йому від цього незатишно, але він нічого з цим вдіяти не зможе.

"Звичайно, Лавров дуже смішний. Де ти, і де Макрон? Де Росія, і де Франція?" - прокоментував Гончаренко.

Але від Німеччини росіян "плющить" ще сильніше. Відомо, що Росія дуже багато грошей витратила на Німеччину, вирощуючи там своїх агентів. Але тепер усе це перетворилося на повний пшик і Німеччина для них втрачена повністю, тому тепер уже не тільки божевільний Соловйов звинувачує німців у фашизмі, а й міністр закордонних справ Лавров. Зокрема, він відкрито заявив, що хоча діти і не відповідають за вчинки батьків, дідусів і бабусь, але все-таки "нинішнє німецьке керівництво у великій кількості успадкувало нацистські гени". За словами Лаврова, це факт.

"Ось так, тобто Росія "бореться з нацизмом", але при цьому говорить, що виявляється, є якісь нацистські гени. Це ж треба таке придумати", - відреагував Гончаренко.

Потім політик додав, що самі росіяни вдають із себе якихось комічних нацистів, схожих на чебурашок.

Раніше Олексій Гончаренко відреагував на "парад перемоги" у Москві: "Тільки жалюгідні кхе-кхе".

Також Андрій Гончаренко показав, як Гіркін передрік Росії "ще один фронт", але вже з країною НАТО.

Ще трохи раніше Олексій Гончаренко розповів про дивну реакцію путінських пропагандистів на підрив залізничної дороги у Брянській області.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Алексей Гончаренко

Останні новини