17 травня 2023, 16:24

Цимбалюк показав, як Залужний "окупував" росТБ, напускаючи паніку на пропагандистів: "Мороз по шкірі..."

Журналіст Роман Цимбалюк висміяв панічні атаки російських пропагандистів в очікуванні контрнаступу ЗСУ.

Цимбалюк показав, як Залужний "окупував" росТБ, напускаючи паніку на пропагандистів: "Мороз по шкірі..."

Відомий блогер Роман Цимбалюк, який щодня знайомить українців з риторикою різко змінюваної російської пропаганди, розповів, що Головком ВСУ заполонив ефір телебачення ворога. Пропагандисти дедалі частіше міркують про те, куди зник із інформаційно поля Залужний, висуваючи найнеймовірніші версії.

Чергове аналітичне відео від Романа Цимбалюка можна переглянути на каналі YouTube.

Один із найрозумніших спікерів РосТВ полковник запасу ЗС РФ Михайло Ходарьонок висловив думку, що Залужний впритул зайнятий підготовкою до контрнаступу ЗСУ, тому він не має часу для публічних виступів. Російський офіцер натякнув, що такий страшний наступ ЗСУ вже скоро почнеться, це, на його думку, якраз і підтверджується різким зникненням Залужного.

Український журналіст пояснив, як правильно трактувати заяви публічного російського військового: "Полковник Ходарьонок продовжує програмувати російське суспільство на поразку, мовляв, чого бути, того не уникнути. Так, бійці ЗСУ йдуть за вашими синами, які з якихось незрозумілих причин опинилися в Україні".

Полковник запасу ЗС РФ Ходарьонок в ефірі одного з численних політичних шоу на російському телебаченні припустив таке: "Просто мороз по шкірі та волосся дибки. Навіть не хочу повторювати, оскільки це виглядає надзвичайно. Що насправді відбувається? Насправді підготовка наступальної операції вступила у завершальну фазу. Генерал Залужний зараз працює у військах".


Раніше Цимбалюк попередив жителів Білгородської області, до чого їм "пора готуватися". 

Також Цимбалюк поділився двома добрими для нас новинами від пропагандистки Скабеєвої. 

Нагадаємо, Цимбалюк назвав ознаку підготовки "жесту доброї волі" росіянами, "почувши" це у словах Скабеєвої.

ВАЖЛИВО ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Роман Цимбалюк

Останні новини