16 травня 2023, 12:59

Ракетною атакою РФ привітала у Києві китайських "миротворців" – Подоляк

В Офісі президента України назвали РФ країною-фейком після масованого ракетного удару по Києву у ніч на 16 травня.

Ракетною атакою РФ привітала у Києві китайських "миротворців" – Подоляк

Спробою завдати масованого ракетного удару по Києву у ніч на 16 травня Росія передала привіт спецпредставнику Китаю, який найближчим часом має відвідати Україну, Росію та країни Європи з "миротворчою" місією.

Про це у себе у Twitter написав радник глави ОП Михайло Подоляк.

"Балістика + крилаті + дрони. Восьма травнева спроба "клану Путіна" масштабно атакувати Київ... І такий глумливий сміх із російським акцентом за кадром: "Правильно, не потрібна Україні авіація та далекобійні ракети. Нам же легше їх кошмарити"... І трохи пізніше: "Крилато вітаємо "миротворчу" місію спеціального представника КНР у Києві"", - написав Подоляк.

В іншому своєму твіті він назвав Росію країною-фейком, оскільки всі гіперзвукові ракети "Кинджал", що летіли на столицю, були успішно збиті українською ППО.

"Кинджальне обнулення Росії. Країна-фейк, у якої багато непотрібних мобілізаторів і фіктивний гіперзвук... Пора ставити крапку - просто потрібні снаряди, далекобійні ракети й авіація. І свобода. І досить вірити міфам і понтам Росії", - заявив радник глави ОП.

Нагадаємо, під час масованої атаки рашистів по Україні у ніч на 16 травня сили ППО знищили 18 ракет різних типів. Основний удар окупантів був спрямований на Київ, по якому запустили "Кинджали".

Страшилки Путіна про "аналоговнетне озброєння", яке пробиває ППО натовського зразка, виявилися черговим блефом.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Михаил Подоляк

Останні новини