1 травня 2023, 16:49

"Пригожин, Кадиров і Суровікін готуються до ривка", – Осечкін розповів про прийдешній транзит влади у РФ

У Росії вже починається транзит влади, заявив російський опозиціонер Володимир Осечкін.

"Пригожин, Кадиров і Суровікін готуються до ривка", – Осечкін розповів про прийдешній транзит влади у РФ

Правозахисник, засновник і керівник громадського проєкту Gulagu.net Володимир Осечкін зауважив, що величезна кількість російських мільярдерів-олігархів вкладається у так звані приватні військові компанії та різні збройні підрозділи. Усе це свідчить про те, що вони розуміють: у Росії у будь-який момент може заграти "Лебедине озеро".

"Думаю, що багато хто з них уже готується до цього транзиту влади, й, по суті, сам Путін уже існує у постпутінському просторі, коли на нього дивляться як на порожнє місце, плануючи, що робити далі. До речі, Кадиров, Пригожин і генерал Суровікін утворюють одне з таких угруповань, яке якраз планує ривок і захоплення цілої низки ключових постів у разі початку транзиту влади", - заявив експерт в інтерв'ю Олесі Бацман.

За словами Осечкіна, вищезгадані персонажі активно готуються до транзиту влади, бо розуміють: якщо вони не контролюватимуть цей процес і не матимуть певних гарантій, то новий президент РФ їх обов'язково заарештує задля перезавантаження відносин із Заходом.

"Хто може бути людиною, яка замінить Путіна?" - запитала журналістка.

"Я не хочу називати імен, але бачу кілька фігур, які здатні запустити процес перезавантаження, зупинки війни тощо. Я їх не називаю, бо не хочу, щоб їх якимось чином після цього розголосу заарештували або вбили. Але у Росії є фігури, які можуть і прийдуть на зміну Путіну, - питання лише у тому, коли це станеться. Мені здається, це найближче майбутнє", - відповів Осечкін.

Нагадаємо, Володимир Осечкін заявив, що за жорстокою стратою українського військовополоненого однозначно стоїть ПВК "Вагнер".

Також Володимир Осечкін попередив, що Путін може піти на теракт всередині РФ.

Раніше Володимир Осечкін озвучив деталі провокації у Брянській області: "Були заготовлені навіть тіла диверсантів і жертв з боку мирного населення".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини