14 квітня 2023, 10:13

"Хто гірший?" – Піонтковський назвав двох найлютіших ворогів України, крім РФ

Андрій Піонтковський заявив, що головні вороги України на сьогодні, крім путінської Росії, це Трамп і американська газета The New York Times.

"Хто гірший?" – Піонтковський назвав двох найлютіших ворогів України, крім РФ

Відомий російський опозиціонер, політолог і публіцист, який тривалий час мешкає у Вашингтоні та бачить ситуацію Америки зсередини, не зміг визначитися, хто гірший: "мерзотник Трамп, який пропонує передати путінському ІГІЛу з десяток областей України" чи "суча газета The New York Times", яка останнім часом почала з шаленими зусиллями просувати наративи про те, що Україна нездатна здобути перемогу у війні проти РФ.

Про це експерт написав у своєму Telegram-каналі "Світ очима Піонтковського".

Зазначимо, що трохи раніше Піонтковський усе-таки віддавав першість The New York Times і її вкрай лівій Editorial Board, називаючи їх набагато небезпечнішим ворогом, ніж Дональд Трамп. Політолог аргументував це тим, що Трамп сьогодні отруює свідомість лише "американського бидла", тоді як "ліваки" мають сильні позиції всередині істеблішменту США.

Нагадаємо, Андрій Піонтковський "пройшовся" по Макрону, заявивши про те, що лідер Франції знайшов собі нового господаря замість Росії.

Також Андрій Піонтковський прокоментував зустріч міністра оборони РФ Сергія Шойгу та глави Білорусі Олександра Лукашенка: "Уже ніхто це всерйоз не сприймає".

Раніше Андрій Піонтковський назвав нового союзника Путіна, крім "традиційних".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини