9 квітня 2023, 21:27

Мусієнко розповів, як "спалилися" ті, хто "викрали" інформацію про Україну з Пентагону

Військовий експерт Олександр Мусієнко перерахував ті вигоди, які отримала РФ від витоку інформації про Україну.

Мусієнко розповів, як "спалилися" ті, хто "викрали" інформацію про Україну з Пентагону

Олександр Мусієнко назвав гарною новиною той факт, що у Пентагоні ведеться розслідування з метою встановлення винних у розсекреченні даних про Україну. Також військовий експерт наголосив: важливо розуміти, що у цій ситуації є єдиний вигодонабувач - це Росія, пояснивши, чому.

Інтерв'ю Олександра Мусієнка для "24 каналу" можна подивитися на YouTube.

Військовий експерт навів головний аргумент на користь того, що викрадена інформація з Пентагону була свідомо змінена та явно тими, хто у війні підтримує Росію: "Я коли побачив дані про те, що ось цей перший витік інформації, тому що там були й наступні, які стосуються Близького Сходу, Китаю, а перший, який про втрати, то я вам одразу скажу, що це впало в око, тому що ніколи армія, яка наступає, не може нести менших втрат у таких затяжних боях, ніж армія, яка захищається, тим паче ми прекрасно проінформовані про втрати російської сторони".

"Це "творчість" Росії, та я відразу поясню, чому. Вони ж одразу "спалилися". Як спалилися? Пам'ятаєте інтерв'ю Шойгу у вересні 2022 року, де він говорив, що втрати російської армії становлять близько 5 тис. (ясна річ, що вони применшили), й, увага, кількість убитих перевищує кількість поранених. Вони хоча б подивилися, що вони вкидають і підсовують міністру для інтерв'ю. Це закони війни: ніколи кількість загиблих не перевищує кількість поранених", - поділився своїми висновками керівник українського Центру військово-правових досліджень.

Раніше Мусієнко назвав зброю ЗСУ, яка "потужно знищує ворога" та замінить авіацію під час контрнаступу.

Також Мусієнко розповів про нову небезпечну російську зброю, яку вони вже застосовують на полі бою.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Мусиенко

Останні новини