30 березня 2023, 13:18

"Якщо ви побачите, як іде справжній Путін..." – Соловей знову заговорив про двійників глави РФ

Валерій Соловей заявив, що історія про двійників Путіна абсолютно правдива, підкресливши, що справжній лідер РФ ретельно готується до зустрічей за допомогою медиків.

"Якщо ви побачите, як іде справжній Путін..." – Соловей знову заговорив про двійників глави РФ

Російський опозиційний політолог Валерій Соловей, який має власні джерела у Кремлі, під час бесіди з журналістом Дмитром Гордоном відповів на запитання, чому по Путіну абсолютно не помітно того, що він перебуває у сум'ятті та переживаннях.

"Тому що історія про двійників абсолютно правдива", - заявив експерт.

"Ви серйозно говорите? Я не можу повірити у це", - сказав
Гордон.

"Абсолютно серйозно. Можу сказати, що, припустімо, у Криму та Маріуполі був двійник. Абсолютно точно. Із Грефом зустрічався двійник. Путін цього не робив. Перед РСПП виступав сам Путін, це правда. Із Сі Цзіньпіном, природно, теж зустрічався справжній Путін", - розповів політолог в інтерв'ю Дмитру Гордону.

Також Соловей зазначив, що із сином Кадирова зустрічався двійник, а із самим Рамзаном Ахматовичем - чинний президент Росії.

"Якщо ви побачите, як іде справжній Путін, то зверніть увагу, що у нього ніжки стали, як сірники. Розумієте, якщо у піджак можна насовати чого завгодно, то з ногами цього не зробиш. А двійник відрізняється деякою одутлістю обличчя. Це пов'язано з тим, що у нього проблемні нирки, хоча він все одно здоровіший за справжнього президента", - поділився інформацією політолог.

Також експерт розповів про те, що до будь-яких зустрічей Путін готується. Перед візитом до Москви Сі Цзіньпіна лікарі готували його дві або три доби. Йому потрібно було відпочивати, отримувати спеціальні ліки, щоб під час цих чотирьох годин він виглядав переконливо. "Але, звісно, Сі Цзіньпіна він не обдурить, тому що китайські лікарі беруть участь у лікуванні Путіна поряд з ізраїльськими", - підкреслив Соловей.

Раніше Валерій Соловей розповів, що відбувалося під час чотиригодинної розмови Путіна та Сі Цзіньпіна: "Він переконував його..."

Також Валерій Соловей заявив, що Путін двічі відкидав мирний план Заходу.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Валерий Соловей

Останні новини