30 березня 2023, 07:52

Жданов розсекретив, що сталося із запасами російських "Калібрів": "Усе йде за планом"

Військовий експерт Олег Жданов припустив, чому РФ завдає ударів по Україні тільки дронами без "Калібрів".

Жданов розсекретив, що сталося із запасами російських "Калібрів": "Усе йде за планом"

Цікавою подробицею зі своїми підписниками поділився Олег Жданов, повідомивши про наслідки "бавовни" у Джанкої. Полковник запасу ЗСУ вважає, що ті запаси ракет "Калібр", які на сьогодні були у РФ, могли бути знищені у момент вибуху на військовому об'єкті у Криму. Військовий експерт наводить головний аргумент на користь своєї версії: ракетний терор України Росія тепер здійснює винятково дронами Shahedas, з чого можна зробити висновок, що "Калібрів" у них більше немає.

Дізнатися думку Олега Жданова з приводу того, що сталося з російськими запасами ракет "Калібр", можна з його щоденного аналітичного відео на каналі YouTube.

Військовий експерт зробив акцент на важливій для українців інформації: "В акваторії Чорного моря є кілька кораблів, але носіїв ракет "Калібр" в акваторії Чорного моря наразі не спостерігається. Зверніть увагу, що вже третя атака Shahedas проходить без застосування ракет "Калібр" морського базування".

Полковник запасу ЗСУ озвучив свою думку з приводу того, куди могли зникнути "Калібри", якими ще недавно лякала Україну РФ: "Це ще раз підтверджує, що у Джанкої все було не даремно й успіх досягнуто. Те, що детонувало та було пошкоджено у Джанкої, сьогодні вже, скоріш за все, непридатне до застосування та не летить нам із вами на голови".

"Мабуть, запас ракет той, який ми накрили у Джанкої, це все, що у них було. Пам'ятаєте, наша розвідка говорила, що у них там до сорока ракет на місяць можуть випустити? Мабуть, партія цих ракет йшла у Севастополь для того, щоб зарядити на 1-2 залпи носії ракет "Калібр", але ми вчасно зреагували, тож усе йде за планом. Ми можемо тепер сказати, що все йде за планом", - резюмував Олег Жданов, не приховуючи своїх емоцій.



Раніше Жданов розповів про запрошення США до діалогу, але не Путіна.

Також Жданов розкрив правду про головну "перешкоду" для ЗСУ під час деокупації Донбасу.

Нагадаємо, Жданов "розсекретив" характеристики української військової розробки, яка не має аналогів.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Олег Жданов

Останні новини