27 березня 2023, 10:30

"НАТО здасться Путіну солодким спогадом", – Тамар спрогнозував появу нового союзу в Європі

Військовий експерт Григорій Тамар припустив, що у доступному для огляду майбутньому в Європі може виникнути новий геополітичний союз, куди точно увійдуть Польща й Україна.

"НАТО здасться Путіну солодким спогадом", – Тамар спрогнозував появу нового союзу в Європі

Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну Фінляндія та Швеція подали заявку на вступ до НАТО, а 5 липня 2022 року вже було підписано протокол про їхній вступ до Альянсу. Таким чином, Путін, бажаючи відсунути НАТО від Росії, ще більше наблизив його до себе, отримавши 1200 км на кордонах з ненависним Військово-політичним блоком. Але це ще не кінець. Як заявив військовий історик Григорій Тамар, за кілька років НАТО може здатися Путіну зграєю білих бешкетних болонок, бо внаслідок російсько-української війни на території Європи може утворитися новий потужний геополітичний союз.

Таку думку експерт висловив в інтерв'ю Наташі Влащенко, яке можна подивитися на YouTube-каналі "Власть&Влащенко":

"Я вже давно кажу про те, що, цілком можливо, назріла ситуація, коли у тих чи інших формах із поправкою на сучасні політичні реалії (не чіпляйтеся до терміна, який я зараз вимовлю), але відбудеться відтворення в якійсь формі Речі Посполитої".

За його словами, це буде рівноправний взаємовигідний геополітичний союз Польщі й України зі збереженням суверенітетів, до якого долучаться більш слабкі держави (Молдова, країни Балтії), та він буде перебувати під геополітичним патронажем Великої Британії.

Потім історик додав, що у такому разі НАТО здасться Путіну солодким спогадом із минулого. Крім того, Тамар підкреслив, що вже сьогодні явно видно, що геополітичний програш Росії просто колосальний.

"Я думаю, напевно, тільки Микола II може позмагатися з Путіним у тому, скільки він шкоди завдав російській цивілізації", - підсумував експерт.

Раніше Григорій Тамар назвав єдину можливість для російських окупантів "зберегти совість і життя".

Також Григорій Тамар озвучив неочевидну ознаку того, що війна наближається до завершення: "У Кремлі вирішили..."

Ще трохи раніше Григорій Тамар спрогнозував бунтівне майбутнє росіян.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини