14 березня 2023, 11:44

"Тоді він бахне по містах Європи", – Піонтковський пояснив, за якої умови Путін вдарить по НАТО

Захід ухиляється від передавання Україні літаків F-16, оскільки це може призвести до того, що Путін вдарить по країнах НАТО, вважає Андрій Піонтковський.

"Тоді він бахне по містах Європи", – Піонтковський пояснив, за якої умови Путін вдарить по НАТО

Здавалося б, якщо НАТО вступить у війну, то російсько-український військовий конфлікт закінчиться дуже швидко не на користь РФ. Однак для Заходу це один із найбільш неприйнятних варіантів. Як пояснив російський опозиціонер і політолог Андрій Піонтковський, західні союзники нервують щодо літаків F-16, тому що їх буде важко перегнати та робити ремонт, не використовуючи румунські або польські аеродроми. У цьому випадку у Росії виникне велика спокуса вдарити по цих аеродромах, і НАТО доведеться відповісти - бахнути по Росії та закінчити війну за п'ять-шість днів, але за ці дні загинуть сотні західних військовослужбовців.

Про це експерт розповів в інтерв'ю Роману Цимбалюку, яке можна подивитися на YouTube-каналі "Андрій Піонтковський".

"Напевно Путін бабахне ще чимось (але не ядерною зброєю, на це він не наважиться) по якихось європейських містах, і загинуть тисячі жителів Європи. Ось це неприйнятний збиток для Заходу. Так, він хоче перемоги України, але без пролиття західної крові", - пояснив політолог.

Потім Піонтковський наголосив, що нерішучість Заходу з передачею важливої військової техніки та зброї значно збільшує пролиття української крові та затягує війну.

Нагадаємо, Андрій Піонтковський пояснив, чому перейменування Росії на Московію - це "грандіозне питання для України".

Раніше Андрій Піонтковський висловився про Путіна та його багатства: "Ніякий він не шахід".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини