13 березня 2023, 08:59

"Він лікується в Європі", – ексрозвідник КДБ Зеленько пояснив, чому Кадирова важливо повернути до Росії

Рамзан Кадиров лікується в одній із найбільших європейських країн, заявив Олександр Зеленько.

"Він лікується в Європі", – ексрозвідник КДБ Зеленько пояснив, чому Кадирова важливо повернути до Росії

Нещодавно спливла інформація про те, що глава Чечні Кадиров лікується в європейській країні в одній із найкращих клінік, яка має право порушувати протокол і проводити експериментальне лікування (європейська медицина славиться тим, що лікує за протоколом). Крім того, заради перельоту Кадирова в Європу було порушено навіть повітряне ембарго. Про це повідомив колишній співробітник зовнішньої розвідки КДБ СРСР Олександр Зеленько в інтерв'ю Олексію Гомону, яке можна подивитися на YouTube-каналі "В гостях у Гордона".

Потім експерт сказав, що можна, звісно, обуритися на адресу наших союзників, але все-таки буде набагато краще, якщо вони зможуть врятувати главу Чечні, адже Кадиров - це загроза для Росії насамперед.

"Це загроза нестабільності, це загроза громадянської війни та різанини, це постійний конфлікт усередині російських силових структур, тому потрібно його лікувати, лікувати, та ще раз лікувати, та повертати назад у цю банку з павуками, щоб наслідки були максимально руйнівними для РФ", - пояснив свою позицію Зеленько.

Раніше Андрій Піонтковський повідомив, що Кадиров готується до війни: "Усі силовики його ненавидять".

Нагадаємо, ексрозвідник КДБ Сергій Жирнов описав життя двійників Путіна: "Посадили у машину та назад у камеру".

Також Сергій Жирнов заявив, що в адміністрації Путіна був "кріт", але зараз його вже немає: "Він зник, а пізніше його слід сплив в Америці".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини