7 березня 2023, 11:25

"Таке відчуття, що він ніколи за кордоном не був", – Шейтельман прокоментував феєричну ганьбу Лаврова

Михайло Шейтельман висловив свою думку щодо конфузу глави МЗС РФ Сергія Лаврова, який стався з ним в Індії.

"Таке відчуття, що він ніколи за кордоном не був", – Шейтельман прокоментував феєричну ганьбу Лаврова

Нещодавно міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров відвідав столицю Індії Нью-Делі, де "феєрично" виступив перед величезним залом, осоромившись на весь світ. Коли російський політик заявив, нібито Росія намагається зупинити злочинну війну, яку розв'язала Україна, весь зал залився нестримним реготом.

"Він не розумів, де він виступає, він забув, мабуть, що він не у Москві та йому не будуть аплодувати. І навіть коли я слухав, як зал сміється над ним і його словами, я ще подумав: а це сміються над його висловлюванням чи над його англійською мовою?" - відреагував на конфуз Лаврова політтехнолог Михайло Шейтельман під час бесіди з Наталією Влащенко.

Інтерв'ю з експертом можна подивитися на YouTube-каналі "Власть&Влащенко".

Шейтельман зізнався, що Лавров насмішив його "абсолютно безглуздою радянською школою", за якою відразу ж можна впізнати радянську людину.

"Таке відчуття, що він ніколи за кордоном не був. Це говорить насправді про його низькі інтелектуальні здібності. Усі думали, що раз він в окулярах, то він розумний, але ні, ось вам підтвердження. Просто послухайте англійську мову людини, яка все життя, 20 з гаком років, працює міністром закордонних справ РФ і досі такою дитячою мовою розмовляє. Це абсолютно примітивно. Так взагалі ніхто не розмовляє у світі, крім радянських розвідників", - сказав політтехнолог.

"До речі, я теж звернула увагу на його англійську, вона якась дуже дивна як для людини, яка стільки років начебто практикує англійську", - погодилася зі співрозмовником ведуча.

Пропонуємо переглянути відео з виступом Лаврова в Індії, де з нього сміється весь зал.

Нагадаємо, під час виступу Лаврова на Раді ООН з прав людини делегати десятків країн залишили зал.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Михаил Шейтельман

Останні новини