7 березня 2023, 09:17

Арестович звернувся до росіян після страти полоненого українця: "Ваші діди плюнули б вам в обличчя"

Ексрадник ОПУ Олексій Арестович провів порівняння російських військових із гітлерівськими "колегами", які розстрілювали українців у 40-ві роки минулого століття.

Арестович звернувся до росіян після страти полоненого українця: "Ваші діди плюнули б вам в обличчя"

Відомий блогер, колишній радник Офісу президента України Олексій Арестович прокоментував резонансний показовий розстріл українського солдата російськими загарбниками, передає Діалог.UA.

Арестович на своєму Facebook-акаунті написав коротке, але гнівне звернення до російських окупантів, які розстріляли беззбройного українця, порівнявши останнього з героєм, якого зіграв наш співвітчизник Леонід Биков у кінофільмі "Аты-баты, шли солдаты".

"Спеціально для росіян.

Ліворуч - український актор Леонід Биков, який став кіносимволом опору німецьким фашистам.

Праворуч - український солдат, який став реальним символом опору фашистам російським.

Обидва тепер - пам'ятники всім, хто стояв на смерть в ім'я життя.

Ваші діди плюнули б вам в обличчя", - написав Олексій Арестович.

До речі, російські вояки ще з 2014 року показують себе як справжні нацисти й україноненависники. Тортури та розстріли, які влаштовували громадяни РФ, прикриваючись маріонетковими "республіками", фейковими утвореннями "ЛНР" і "ДНР", стали відомі вже в усьому світі.

Незважаючи на те що росіяни ще з початку війни на Донбасі намагалися вдавати з себе борців "з фашизмом", але на ділі творили злочини навіть гірші, ніж солдати Третього рейху.




Нагадаємо, у Мережі набуло величезного резонансу відео, на якому знято, як російські окупанти показово розстрілюють українського полоненого за слова "Слава Україні".

Тим часом, на думку Казанського: "Окупанти РФ створили для українців нового національного героя".

Як повідомлялося раніше, путінські вояки, намагаючись приховати сліди власних злочинів у Оленівці, поклали звинувачення у ракетній атаці на ЗСУ.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Алексей Арестович

Останні новини