2 березня 2023, 13:19

Що ховається за проникненням "української ДРГ" на Брянщину: Коваленко розкрив план РФ

Олександр Коваленко пояснив, як Росія може використати фейкову атаку "диверсантів ЗСУ" на село у Брянській області.

Що ховається за проникненням "української ДРГ" на Брянщину: Коваленко розкрив план РФ

Російська пропаганда вельми активно зараз розганяє фейк про проникнення у село Сушани Брянської області ДРГ ЗСУ чисельністю 40 осіб, яка захопила заручників (за даними воєнкорів, близько 100 осіб).

Військовий експерт Олександр Коваленко висловився щодо цієї ситуації. У своєму Тelegram-каналі він назвав сьогоднішню атаку на прикордоння РФ "маячнею, в яку ніхто не повірить".

"Власне, ДРГ чисельністю 40 осіб? Цікаво, російські пропагандисти самі себе чують?" - задається питанням експерт.

Він пояснив, навіщо потрібен цей цирк і що він може за собою спричинити.

Дискредитувати українських захисників в очах міжнародних партнерів України не вдасться, але спектакль для народу РФ буде доречним.

Як пише Коваленко, за необхідності окупанти можуть використовувати українських військовополонених як доказ проникнення ДРГ. Зімітувати контртерористичну операцію зі "звільнення заручників" і захопленням у полон уже давно полонених українських військових (переодягнувши їх у форму ЗСУ)... або їх убивством. Від РФ можна чекати будь-якої підлості.

Росіянам же знову розкажуть про те, що "СВО" почалася рік тому недарма та якщо кожен не віддасть борг батьківщині, то Сушани будуть по всій Росії!

"Тобто привід виправдати безглуздість і провальність цієї своєї "СВО", а також привід для оголошення нової "часткової" мобілізації, ну або вже наберуться сміливості та назвуть все своїми іменами... "СВО" - війною, а часткову мобілізацію - загальною", - пояснює експерт.

Діалог.UA писав, що історія з вторгненням "української ДРГ" на територію Брянщини виглядає дуже дивно. Чергова постановка погано продумана та ще гірше виконана - виявлено масу нестикувань.

Нагадаємо, губернатор російської Брянської області та z-патріот Олександр Богомаз заявив, що у прикордонне село Любечани нібито увійшла українська диверсійна група та обстріляла автомобіль. Пізніше місце дій змінилося на Сушани.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини