22 лютого 2023, 21:47

"Хлопці, жарти скінчилися", – Латиніна про сигнал, який Захід послав "елітам" Путіна

Захід підписав вирок диктатору РФ Володимиру Путіну, вважає Юлія Латиніна.

Події останніх тижнів показують, що справи диктатора РФ Володимира Путіна швидко погіршуються. Усе свідчить про те, що Захід вирішив покінчити з агресором.

Таку думку висловила відома російська журналістка, військовий і політичний оглядач Юлія Латиніна на своєму каналі в YouTube.

Найголовнішою та зловісною подією для Москви, на її думку, є історичний візит до Києва президента Сполучених Штатів Джозефа Байдена.

"Візит Байдена до Києва - це просто захід із козирів. Тепер, що б Путін не вякнув у своїй промові (у посланні до Федеральних зборів - ред.), нецікаво буде", - заявила журналістка.

Вельми чітким сигналом, за її словами, є й те, що на Мюнхенську конференцію з безпеки замість представників путінського режиму були запрошені лідери російської опозиції Михайло Ходорковський і Гаррі Каспаров.

Показовим виглядає і присудження премії Британської академії кіно та телевізійних мистецтв BAFTA фільму "Навальний" про спробу вбивства російськими спецслужбами одного з найвизначніших супротивників диктатора РФ.

"У мене складається думка, що Захід посилає сигнал навіть не Путіну, це марно, йому не проходить, а путінському оточенню: "Хлопці, жарти скінчилися. Або ви його здасте, або вас залізною мітлою до кордонів 91-го року... Або ви його повісите самі, або повиснете разом із ним"", - поділилася думкою Латиніна.

Зазначимо, що схожі думки озвучив і колишній радник Офісу українського президента Олексій Арестович.

"(Останні події - ред.) чітко шепочуть мені: РФ повели у стійло, причому коридором, що звужується", - написав він 20 лютого.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що Байден у Києві - це сигнал, що Захід визначився з долею Путіна.

Також Піонтковський розповів про великий страх Путіна.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини