21 лютого 2023, 13:29

Несміян поставив діагноз Путіну після виступу у Москві: "Загальне враження – острах"

Аналізуючи виступ Путіна, відомий російський експерт Анатолій Несміян заявив, що у глави Кремля серйозні психологічні проблеми.

Несміян поставив діагноз Путіну після виступу у Москві: "Загальне враження – острах"

Російська аудиторія вражена слабкістю та невиразністю виступу Путіна, який сьогодні під час послання постав правителем РФ, який старіє та страждає на психологічні захворювання. Коментуючи виступ глави Кремля, відомий російський блогер і економічний аналітик Анатолій Несміян зазначив, що промову Путіна можна вкладати в історію хвороби з діагнозом маніакально-депресивний психоз.

Ба більше, у своєму Telegram-каналі російський блогер зазначає, що фактично Путін уже політичний труп.

"Вступну частину послання можна всю цілком без купюр вкладати в історію хвороби. Маніакально-депресивний психоз у чистому вигляді. Путін як політик - труп. Він не здатний ні  оцінити ситуацію, ні виділити базові суперечності, ні запропонувати адекватне вирішення проблем. Утім, якщо ти не в змозі проблеми позначити, то й рішення бути не може. Глухий кут як він є. І без розбору завалу, що виник, у вигляді керівництва, яке повністю виїхало у метавсесвіт, із глухого кута вийти неможливо", - підкреслив він.

Несмеян зазначив, що загальне враження від послання Путіна "викликає острах". Ба більше, саме перебування Путіна на чолі Росії є головною проблемою країни.

"З таким текстом будь-якого доповідача на будь-якій нараді завернули б на третьому абзаці. На жаль, але все це читалося на повному серйозі як виступ глави держави. Проблема стояла перед нами на трибуні. І без її вирішення всі інші виглядають нерозв'язними", - зазначив він.

Раніше у Мережі показали чиновників, які дуже "уважно" слухають промову глави Кремля.

Нагадаємо, під час послання до Федзборів Путін постійно кашляв і говорив про кордони, які РФ збирається "відсувати подалі".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Эль Мюрид

Останні новини