20 лютого 2023, 15:35

Експерт-міжнародник пояснив, як Байден поставив шах і мат Путіну своїм візитом до Києва

Експерт Євген Добряк розповів про символічне значення візиту президента США Джо Байдена в Україну.

Експерт-міжнародник пояснив, як Байден поставив шах і мат Путіну своїм візитом до Києва

Про поїздку президента США до Польщі на період з 20 по 22 лютого було заявлено офіційно, але про те, що Джозеф Байден може відвідати Київ, не знав ніхто. Деякі експерти невпевнено припускали, що такий візит можливий, але розуміли: глава США може не зважитися на такий крок.

Про те що приїзд Байдена в Україну став найкращим способом "поставити шах і мат" Путіну, розповів у своєму інтерв'ю для "Апостроф TV" на YouTube Євген Добряк.

Телеведучий запитав свого гостя, яке політичне значення може мати візит Байдена до Києва на тлі ядерних навчань РФ, якими вона, можливо, намагалася засмутити його поїздку до Польщі.

У відповідь на це експерт-міжнародник пояснив: "Вони почали навчання своєї ядерної тріади для того, щоб, можливо, сили безпеки США могли скасувати візит Байдена до Польщі, а тут така ситуація, коли Байден приїжджає до України, не зважаючи ні на які ядерні навчання. Фактично це знак того (і знак насамперед РФ), що США будуть повністю підтримувати Україну та США налаштовані на повну перемогу України, повернення всіх окупованих територій. І це дуже серйозний сигнал для РФ".

Євген Добряк зробив акцент на головне: "Це дуже серйозний удар по російських елітах, по вищому військово-політичному керівництву. Що вони будуть робити, мені навіть зараз складно сказати. Це такий, ви знаєте, шах, а потім мат. Дійсно, Байден спрацював на випередження, він не побоявся, він приїхав в Україну, він показав усьому світу та Росії, що перемога буде за Україною".

Раніше Мережа "вибухнула" яскравими мемами після появи Байдена у Києві.

Також Байден розповів, навіщо приїхав до Києва.

Нагадаємо, The New York Times розкрила деталі, як Байден таємно покинув США та дістався Києва.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!


Автор: Сеть

Останні новини