16 лютого 2023, 19:44

Цимбалюк розповів про "дивовижну подію" на російському телебаченні: "Сказали, як воно є"

Журналіст Роман Цимбалюк висміяв натяки Маргарити Симоньян на те, що бізнес повинен давати гроші на війну.

Цимбалюк розповів про "дивовижну подію" на російському телебаченні: "Сказали, як воно є"

Відомий журналіст прокоментував несподівану пропозицію російської пропагандистки Маргарити Симоньян "розкуркулити" великий бізнес. Роман Цимбалюк заявив, що нарешті з російських телеекранів прозвучала правда і влада РФ вустами пропагандистів натякає на свої плани брати гроші в олігархів на війну.

Нове аналітичне відео Романа Цимбалюка можна подивитися на каналі YouTube.

Спершу йде уривок із виступу Симоньян на росТБ, де вона озвучує безрадісні перспективи ветеранів війни: "У який-небудь гіпермаркет охоронцем, наприклад. Яке майбутнє його чекає? Мені не подобається, що його чекає таке майбутнє. Це не нормально, це не добре. І якщо для того, щоб на нього не чекало таке майбутнє, потрібні ці компанії, не будемо називати "розкуркулити", хоча з іншого боку, чому б і ні".

У відповідь на почуте Роман Цимбалюк виголосив: "Зафіксували: на російському телебаченні відбулася дивовижна подія, і вони дійсно сказали так, як воно буде, так, як воно є. Насправді така підводка потрібна для того, щоб пояснити російському бізнесу, який думає, що ми поза політикою та таке інше, що потрібно скинутися на війну "добровільно"".

"Те, що "розкуркулювати" починають російський бізнес, - це добре. Це говорить про те, що санкції працюють. Це говорить про те, що російська держава починає відчувати проблеми з грошима, а без грошей війну не виграти", - резюмував популярний український журналіст.


Раніше Цимбалюк закликав росіян придивитися до міміки Путіна, щоб зрозуміти, хто він насправді.

Також Цимбалюк показав, як Захарова заявила, що "Україна напала на Росію".

Нагадаємо, Цимбалюк розповів, як росіяни "прощаються" з Кримом в очікуванні ЗСУ.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Роман Цимбалюк

Останні новини