13 лютого 2023, 18:11

"Він не чинитиме опору", – ексдруг Путіна Пугачов описав імовірний кінець диктатора

Російський опозиціонер Сергій Пугачов відповів на запитання, який фінал очікує на Путіна, якщо з ним нічого не трапиться під час війни з Україною.

"Він не чинитиме опору", – ексдруг Путіна Пугачов описав імовірний кінець диктатора

Міжнародний інвестор, мільярдер і банкір, а також колишній друг Путіна Сергій Пугачов, який відмовився від російського громадянства 2012 року, передбачив імовірний фінал кремлівського диктатора. "Якщо з ним нічого не трапиться, то він опиниться в якомусь міжнародному трибуналі. І він така людина, що особливо чинити опір не буде", - заявив експерт в інтерв'ю Олесі Бацман, яке можна подивитися на YouTube-каналі "Олеся Бацман".

За словами Пугачова, міжнародний трибунал розглядатиме не всі злочини Путіна (їх просто гігантська кількість!), а тільки ті, які стосуються умовного Політбюро з десяти осіб. Все інше (незліченні кримінальні злочини) доведеться розглядати, по суті, правоохоронцям, судам і прокуратурі України.

Під час бесіди ведуча вирішила уточнити момент щодо міжнародного трибуналу: "Тобто свої ж надінуть йому мішок на голову, запакують і здадуть, як товар?"

"Я скажу, що він така людина, що особливо чинити опір не буде, - здивував відповіддю співрозмовник. - Тобто це не та людина, яка буде бігти, стрілятися та відстрілюватися. Це не Лукашенко, до речі. Це людина, яка як баран піде, і все".

Раніше Сергій Пугачов зробив несподівану заяву про війну в Україні: "У повітрі висить питання про вступ НАТО..."

Також Сергій Пугачов охарактеризував свого колишнього друга Путіна: "Він просто гальмує".

Ще трохи раніше Сергій Пугачов назвав дурну помилку Путіна: "Це остання козирна карта".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини