8 лютого 2023, 11:12

"Він шле гінців", – Гудков розповів про те, як насправді Путін "просить про мир"

Геннадій Гудков пояснив, що Путін не благає про переговори, а намагається виторгувати мир на своїх умовах.

"Він шле гінців", – Гудков розповів про те, як насправді Путін "просить про мир"

Нещодавно секретар РНБО України Олексій Данілов заявив, що Росія вже благає про переговори, оскільки розуміє, що не може досягти своїх початкових цілей у так званій "спеціальній військовій операції". Однак російський опозиціонер, ексдепутат Держдуми та полковник ФСБ у відставці Геннадій Гудков в інтерв'ю YouTube-каналу Politeka Online висловив дещо іншу думку. За його словами, Путін справді просить миру, проте суворо на своїх умовах, які не влаштовують ні Україну, ні Захід.

"Треба розуміти, що вони (росіяни - ред.) не благають про переговори, а намагаються виторгувати захоплене. Зрозуміло, що Путін жадає переговорів і миру. Але на яких умовах і в якому варіанті? Він готовий торгуватися за українські території з Україною та всім світом. Ось на цих умовах він жадає та мріє, і посилає посередників, гінців, парламентаріїв тощо", - пояснив Гудков.

Також експерт згадав про те, що американці запропонували Путіну нормальний варіант, але він від нього відмовився та почав торгуватися: "Давайте ці дві області я вам віддам, а ці дві та Крим у мене залишаться".

"Але він був посланий, коли він відмовився від нормального виходу, який міг бути базою для формування нормальних переговорів. Він був посланий, йому сказали, що тепер підуть танки, тому, звичайно, він шле гінців і намагається не миттям, так катанням роздобути частину українських територій", - зазначив опозиціонер.

Усе це Путін робить не заради отримання нових територій, яких у нього і так вистачає з надлишком, а для того, щоб показати: він не програв, а виграв, адже весь світ змушений сідати з ним за стіл переговорів і виконувати його вимоги та умови. "Це для нього питання життя та смерті, причому у буквальному сенсі", - підкреслив Гудков.

Нагадаємо, Геннадій Гудков розповів про спробу США схилити Путіна на підписання мирної угоди з Україною: "Він послав усіх".

Також Геннадій Гудков вказав на процеси, що відбуваються у Росії: "Як напередодні революції 1917 року".

Раніше Геннадій Гудков озвучив найбільший страх Путіна: "Це патологічна пристрасть".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини