5 лютого 2023, 18:37

Світан заявив, що "сакральною датою" для РФ буде не 24 лютого: "Буде пік..."

Військовий експерт Роман Світан пояснив, чому пік наступу РФ припаде не на 24, а на 23 лютого 2023 року.

Світан заявив, що "сакральною датою" для РФ буде не 24 лютого: "Буде пік..."

Найнебезпечнішим днем у 2023 році більшість експертів вважає саме 24 лютого, річницю повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Іншу точку зору має полковник запасу ЗСУ Роман Сівтан, який переконаний, що любителі сакральних дат, росіяни, приурочать не початок, але самий розпал свого наступу до 23 лютого.

Думку Романа Світана з приводу того, яка дата у лютому поточного року може виявитися "сакральною" з погляду росіян, а отже небезпечною для українців, можна дізнатися з відео на каналі YouTube.

Військовий експерт упевнено заявив: "Я думаю, не 24 лютого, а 23 лютого, День Радянської армії у Росії. Явно вони прив'язані до цих днів, але це не початок буде чогось. Якраз, найімовірніше, це вже буде пік наступальних дій росіян, який вони зараз розгортають".

Роман Світан озвучив аргументи на користь того, що великий наступ російських військ уже розпочався, перерахувавши ключові напрямки: "Їх видно, видно певні дислокації російських військ на глибині до 50 км (дивізійний рівень так званий). Вони підтягнулися до лінії фронту від Вугледаруа до Соледару, плюс уже й вийшли на Луганський напрямок від Куп'янська до Кремінної. Зрозумілі їхні завдання. Уже підтягуються резерви на армійський рівень, за сотні кілометрів від лінії фронту (рівень Маріуполя, Новоазовська)".

Раніше Світан пояснив, хто та як може позбавити Росію ядерної зброї.

Також Свитан підказав москвичам, як перевірити, чи працюють системи "Панцир-С1" на дахах столиці РФ.

Нагадаємо, на думку Світана, все те нове озброєння, яке Київ отримає від Заходу, дає можливість дійти до Азовського моря.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Роман Свитан

Останні новини