18 січня 2023, 09:14

Навіщо Путіну маріонетковий уряд України та його зв'язок із Герасимовим – Геращенко дав відповідь

У Кремлі хочуть створити маріонетковий уряд України, який імітуватиме "державу у вигнанні".

Навіщо Путіну маріонетковий уряд України та його зв'язок із Герасимовим – Геращенко дав відповідь

Чергова маячна ідея вийшла зі стін Академії військових наук РФ. Головна ідея полягає у тому, що "новий уряд у вигнанні" мають очолити Янукович, Медведчук і Азаров.

Антон Геращенко вирішив проаналізувати ситуацію з "новим урядом", опублікувавши пост на своїй сторінці у Telegram-каналі.

Найцікавіше, що президент Академії військових наук РФ, начальник Генштабу та командувач ЗС РФ в Україні одна й та сама особа - Валерій Герасимов. Свою ідею він озвучив одразу ж після призначення на нову посаду.

Не виключено, що це чергове вкидання Кремля, щоб прозондувати громадськість до планів Кремля щодо повторного наступу на Київ.

Російські нацисти та Гіркін висловилися проти цієї ідеї. Вони нагадали громадськості, що свого часу Кремль уже награвся в "ОПЖЗ і Медведчука".

За словами Геращенка, поява такої маячної ідеї означає гостре протистояння між угрупованням Шойгу - Герасимов - Лапін і Пригожин - Суровікін - Кадиров.

Варто нагадати, що перша спроба створення маріонеткової держави відбулася 28 лютого 2014 року, коли Янукович втік з України до Ростова. Тоді він заявляв, що є президентом України та не визнає нове рішення ВРУ.

Уже у серпні 2015 року Азаров заявив про створення у Москві "комітету порятунку України", однак цей орган весь цей час не діяв.

Якщо Путін дасть добро на фейковий уряд, то Герасимов може зажадати додаткові сили для "походу на Київ", а це нова хвиля мобілізації.

При цьому у Міноборони РФ активно просувають ідею другої хвилі мобілізації, хоча Геращенко впевнений, що все це має закінчитися черговим вибиванням грошей з бюджету РФ і їх "грандіозним розпилом".

Раніше ми повідомляли, що у Москві не всі бояться Путіна та поліції. Люди приносять квіти до пам'ятника Лесі Українці на знак скорботи про трагедію у Дніпрі від 14 січня.

Нагадаємо, очільник МІБ Британії закликає Захід почати постачання ЗСУ важкої військової техніки, щоб послати Путіну "чіткий сигнал".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Антон Геращенко

Останні новини