17 січня 2023, 23:13

Гордон озвучив "важливий момент" щодо галасу навколо "помилки" Арестовича: "А мені не подобається"

Журналіст Дмитро Гордон заступився за радника Офісу президента України Олексія Арестовича, який озвучив інформацію, що не відповідає дійсності.

Гордон озвучив "важливий момент" щодо галасу навколо "помилки" Арестовича: "А мені не подобається"

Відомий український журналіст емоційно висловився з приводу скандалу, який виник навколо Олексія Арестовича через озвучену ним інформацію, яка, як виявилося, не відповідала дійсності. Засновник інтернет-видання "Гордон" нагадав про місію, яку виконував у перші місяці війни радник ОПУ, заспокоюючи людей і тим самим виводячи багатьох українців із шокового стану.

Інтерв'ю Дмитра Гордона для "Фабрики новин" можна подивитися на каналі YouTube.

"Чи міг він сказати щось у запалі, не до кінця подумавши? Міг. Чому ні? Він жива людина", - заступився за Олексія Арестовича популярний журналіст, нагадавши українцям, що кожен може помилитися.

Дмитро Гордон висунув припущення, що популярність Олексія Арестовича могла комусь так сильно не подобатися, що цей хтось чекав слушного моменту, щоб ним скористатися та як мінімум знизити його рейтинг: "Тут є ще один важливий момент: Олексій Арестович багато місяців поспіль очолює тренди YouTube. Чи то з Марком Фейгіном він з'являється. Я хочу респект йому сказати. Чудовий аналітик, його люблять українці, чи то зі мною, чи то з кимось ще. Незмінно перше, друге, треті місця у трендах YouTube. Його дивляться, його люблять, і, звичайно, багатьом це не дає спокою".

"Людина щось сказала, десь помилилася, а, може, не помилилася. Я не знаю, як там. Я не військовий. Я не експерт. Це мають військові сказати. Я довіряю нашим військовим. Накинулися на нього, як за командою "ату". А мені не подобається, як одну людину всі дружно топчуть, тому я хочу її захистити, публічно захистити. Я вважаю, що так буде правильно та не час зараз для такого цькування", - резюмував журналіст.


Раніше повідомлялося, що Арестович більше не радник Офісу Зеленського: відставка офіційно прийнята.

Також ми писали про те, Арестович звільняється, визнавши помилку.

Нагадаємо, Арестович вибачився за слова про "збиту ракету" у Дніпрі та "назвав" тих, хто стоїть проти нього.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини