16 січня 2023, 20:01

Жданов пояснив, чому "категорично не можна" погоджуватися на перемир'я від Туреччини

Військовий експерт Олег Жданов пояснив, чим для України закінчиться нехай навіть нетривале перемир'я.

Жданов пояснив, чому "категорично не можна" погоджуватися на перемир'я від Туреччини

Полковник запасу ЗСУ емоційно прокоментував пропозицію Туреччини укласти мирну угоду між Україною та РФ. Олег Жданов вважає, що це найгірший із можливих варіантів для нас, тому ЗСУ не мають зупинятися ні на мить, інакше у ворога з'явиться час зібрати силу та засоби для наступу.

Думку Олега Жданова з приводу мирних переговорів, запропонованих Туреччиною, можна дізнатися з його щоденного аналітичного відео на каналі YouTube.

Український військовий експерт розповів, чому Україні не варто погоджуватися на жодне перемир'я з ворогом: "Цього категорично не можна робити. Ми на сьогоднішній день втрачаємо частину території. Так, ми відступаємо, але при цьому отримуємо найголовніший ефект: ми вимотуємо противника, не даємо РФ можливості накопичити свої резерви. Сьогодні працює "конвеєр". Подивіться цифри втрат, які зростають із кожним днем".

Олег Жданов повідомив, чим обернеться для України підписання тимчасового перемир'я з Росією: "На сьогодні навіть більше, ніж батальйон на добу, ми вибиваємо зі складу Збройних сил РФ. А тепер уявіть: приходить ешелон, 700 осіб привіз, бах, і цього ж дня 720 втрат. Якщо ми зупинимося хоч на хвилину, прийде другий ешелон, і якщо ми їх не покладемо на полі бою, то їх уже буде півтори тисячі. І коли їх накопичиться велика кількість, то вони підуть у наступ".


Раніше Жданов розкрив деталі "великої війни", озвучивши терміни масштабного наступу РФ.

Також Жданов "чітко роз'яснив" важливі моменти щодо вручення повісток в Україні.

Нагадаємо, Жданов повідомив, коли Україна "відповість з усіх стволів" по військових об'єктах Білорусі.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!

Автор: Олег Жданов

Останні новини