16 січня 2023, 10:09

Бої на околицях Соледару: Жданов вказав на "стелю" для армії Путіна

ЗСУ все ще ведуть бої в околицях Соледару, стверджує експерт Олег Жданов, однак "успіхи" окупантів на цьому й закінчилися.

Бої на околицях Соледару: Жданов вказав на "стелю" для армії Путіна

Напередодні у прес-службі Генштабу ЗСУ дали зрозуміти, що ситуація в районі Соледара не однозначна. Однак при цьому було заявлено, що українські захисники перебувають на околиці міста та продовжують вести бої. Цю думку підтримав і військовий експерт Олег Жданов.

Учора, 15 січня, на своєму каналі експерт заявив, що на сьогодні окупанти досягли своєї "стелі" у битві за Соледар. На цьому їхні успіхи закінчилися.

ЗСУ продовжують вести на околиці міста оборонні бої, а ворог продовжує перекидати у місто додаткові сили. Зі слів Жданова, на цьому успіх ворога закінчився. Далі на західній околиці Соледару йдуть природні перепони, водний канал. Ба більше, українські захисники встигли там створити неприступну лінію оборони.

ЗСУ будуть тепер триматися за новий рубіж. Ворог понад 6 місяців вів бої за Соледар, але повністю місто так і не взяв. Щодня ворог перекидає нові війська, що свідчить про великі втрати.

Думку Жданова підтвердили й окупанти на своєму Telegram-каналі. Вони визнали той факт, що на заході Соледру ЗСУ повністю контролюють усю ділянку за річкою. Підійти до неї неможливо, оскільки українські захисники відмінно пристрілялися до ворога. Втрати у лавах "вагнерівців" дуже великі, а заміни поки що немає.

Кухар Путіна кинув усі сили на захоплення Соледару. Він не зважав на втрати, а в інтерв'ю постійно заявляв про те, що вирішальну роль у штурмі міста відіграють саме його найманці, а не ЗС РФ.



Раніше французький генерал Яковлефф назвав армію Путіна "набродом".

Нагадаємо, Путін вирішив кардинальним чином змінити підхід до війни в Україні.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Олег Жданов

Останні новини