9 січня 2023, 11:38

"До трусів його роздягнуть", – Світан спрогнозував, як і коли приберуть Путіна

Роман Світан вважає, що Путін втратить владу вже після того, як Росія почне розвалюватися, – він буде президентом фактично неіснуючої держави.

"До трусів його роздягнуть", – Світан спрогнозував, як і коли приберуть Путіна

Усунення Путіна може бути лише фізичним, оскільки він побудував надто великі межі, які перейти практично неможливо. Але від фізичної ліквідації він теж добре захищений: він має певні моменти, пов'язані з особистою охороною, кількістю двійників і зміною місця становища, саме тому близьке оточення не усуне диктатора. Але він у результаті залишиться біля розбитого корита, коли почне розвалюватись Росія як така. Це буде приблизно, як з Горбачовим, президентом Радянського Союзу, який миттєво розвалився.

Таку думку висловив військовий експерт, полковник запасу ЗСУ Роман Світан в інтерв'ю Василю Голованову, яке можна подивитися на YouTube-каналі "ГОЛОВАНОВ".

За словами Світана, Путін так само, як і Горбачов, залишиться біля розбитого корита, коли відцентрові сили просто розірвуть РФ на частини. Після цього йому, звичайно ж, буде виставлено певні вимоги щодо повернення тих втрат, яке зазнало його найближче оточення.

"Спочатку з Путіна знімуть усе, що можна зняти, до трусів його роздягнуть. У нього не один мільярд і не один десяток, а, може, сотні мільярдів, розкиданих по всьому світу. Його розберуть на кісточки, а після цього, звичайно ж, приб'ють", – спрогнозував військовий експерт.

Нагадаємо, Роман Світан припустив, як Шойгу планує заткнути за пояс Пригожина: "Хлопчики міряються, а Путін не втручається".

Раніше Роман Світан попередив про великий наступ російської армії: "Це стандартний набір..."

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Роман Свитан

Останні новини