6 січня 2023, 22:31

Тамар назвав "єдину надію Росії уникнути військового розгрому"

Військовий експерт Григорій Тамар пояснив, що може допомогти росіянам не програти війну.

Тамар назвав "єдину надію Росії уникнути військового розгрому"

Офіцер армії оборони Ізраїлю прокоментував інформацію про можливу відставку Шойгу та Герасимова у РФ. Досвідчений військовий упевнений, що якісних кадрових перестановок очікувати у Росії не варто, тому що гідних "полководців" у них просто немає.

Інтерв'ю Григорія Тамара для "Фабрики новин" можна подивитися на каналі YouTube.

Григорій Тамар пояснив, чи допоможе усунення з посади Шойгу та Герасимова змінити ситуацію на фронті: "Надія на те, що там знайдеться свій Наполеон або Суворов. Я просто не хочу імена відомих полководців минулого девальвувати співвідношенням із путінським режимом, але чекати, що якийсь полководець стане біля керма та поміняє всю систему, такого не станеться. Це система, яка прогнила зсередини".

"Те, що може врятувати Росію від військової поразки, це якщо ваші війська поводитимуться пасивно та дозволять цій війні перейти у затяжну стадію. Ось перехід у затяжну стадію - це єдина надія Росії на те, щоб уникнути військового розгрому. Я не думаю, що ви їм дасте таку поблажку. Мені здається, ви діятимете агресивно, ефективно, зухвало та найближчими місяцями поставите крапку у цій військовій кампанії", - впевнено заявив Григорій Тамар.


Раніше Тамар озвучив причину великих людських втрат армії РФ у війні.

Також Тамар розкрив подробиці "нестандартного" застосування системи Patriot в Україні.

Нагадаємо, Тамар попередив українців, до чого готуватися після перемоги над армією РФ.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини