6 січня 2023, 19:42

Піонтковський назвав два "інструменти", що залишилися у Путіна: "Ми напередодні великих подій"

Російський журналіст Андрій Піонтковський розповів, що, крім ракетних обстрілів і мобілізації, інших "козирів" у Путіна не залишилося.

Піонтковський назвав два "інструменти", що залишилися у Путіна: "Ми напередодні великих подій"

Відомий публіцист прокоментував інформацію про те, що у січні у Російській Федерації знову почнеться мобілізація. Андрій Піонтковський вважає, що мобілізовані першої хвилі закінчуються, а очільник Кремля планує воювати далі, тому йому терміново потрібна нова маса живої сили, яку буде перекинуто в Україну.

Інтерв'ю Андрія Піонтковського для "УНІАН" можна подивитися на каналі YouTube.

Російський соціолог розповів про можливості підтримувати військовий конфлікт в Україні, що залишилися у Путіна: "Двісті тисяч "мобіків", вони закінчуються, зокрема в атаках на Бахмут. Потрібно набирати нову партію. Розумієте, яка проблема. Так, Путін обрав свій шлях, він буде до кінця намагатися уникнути неминучого. У той час як його соратники займаються створенням приватних армій, у нього залишається два інструменти: це удари по містах і "мобіки"".

Андрій Піонтковський озвучив причину чергової хвилі термінової мобілізації у РФ: "Чому так терміново? Тому що всім ясно, що ми напередодні якихось дуже великих подій на фронті. З погодою, з підморозкою запізно, десь у середині або наприкінці січня з'явиться можливість для танкових маневрів".


Раніше Піонтковський розкрив подробиці майбутнього "нового світу" України.

Також Піонтковський назвав "одну з найгарячіших точок" громадянської війни у РФ, яка "вже щосили йде".

Нагадаємо, Піонтковський відкрито заявив, чого зараз боїться колективний Захід.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини