6 січня 2023, 19:09

"Навіть Гітлер до такого не опускався", – Невзоров про вчинок Путіна

Пригожин "дембельнув" "вагнерівців" першої хвилі "мобілізації", які вижили: серед ексув'язнених убивці, злодії та торговці амфетаміном.

"Навіть Гітлер до такого не опускався", – Невзоров про вчинок Путіна

У Росії настав час "нових героїв". Тепер росіяни повинні вихваляти колишніх зеків, які вчинили тяжкі злочини, але отримали індульгенцію після участі у війні проти України.

Одним із таких "нових героїв" став Дмитро Карягін, який вісім років тому вбив свою 87-річну бабусю - ветерана Великої Вітчизняної війни.

Як пише "Агентство", чоловік убив рідну бабусю 2014 року у Казані. Спочатку він умовив її продати квартиру за 820 тисяч рублів, а потім вивіз у гараж, де вдарив молотком по голові. Родичам Карягін розповідав, що бабуся переїхала в Україну, тому про її смерть стало відомо не відразу.

У 2016 році суд засудив його до 14,5 року колонії суворого режиму.

Засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин пообіцяв йому й іншим зекам свободу та народну шану. Незабаром "герої" повернуться додому.

Журналіст Олександр Невзоров вважає, що Путін у курсі того, що відбувається, та схвалив усі дії Пригожина. Однак припущення експертів, що суспільство обуриться через "позамежну гидоту", безпідставні. Росіяни боятимуться та ще більше заціпеніють і будуть "покірніше кивати Путіну".

"Навіть падлюка Гітлер до такого не опускався, але і становище його ніколи не було таким безнадійним, як у Путіна", - резюмував Невзоров.

Раніше стало відомо, що у першій демобілізації "вагнерівців"-ув'язнених було лише 23 людини, решту було "демілітаризовано" в Україні.

Також з'явилася інформація, що "кухар Путіна" хоче встановити контроль над Бахмутом, оскільки там розташовані родовища солі та гіпсу. Заради своєї мети він готовий знищити десятки тисяч ув'язнених РФ, яких постійно перекидає на цей напрямок фронту.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.


ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Невзоров

Останні новини