5 січня 2023, 13:11

"Він переплюне всіх", – Марат Гельман припустив, яким Путін увійде у російську історію

Марат Гельман вважає, що у кінцевому підсумку Путін буде для РФ злодієм, образ якого допоможе відштовхнутися від супротивного та створити що-небудь прийнятне.

"Він переплюне всіх", – Марат Гельман припустив, яким Путін увійде у російську історію

Російський опозиційний публіцист і арт-менеджер Марат Гельман припустив, що Путін думає про смерть не з погляду пересічного громадянина, а у контексті того, яким залишиться його історичний внесок і який вигляд матимуть сторінки про нього у підручнику історії.

"Його, звичайно, турбує смерть без фіналу або з поганим фіналом. Він прекрасно розуміє, що якщо раптом зараз із ним щось трапиться, то все вже написано. Його роль навіть не поруч зі Сталіним, а поруч із Гітлером. Я думаю, він це розуміє. Він намагається, виходячи зі своїх уявлень про те, що переможців не судять, поміняти картинку. Взагалі, мені здається, що він думає не про смерть, а про некролог. Він думає про те, яким буде некролог", - висловив свою думку експерт в інтерв'ю Василю Голованову для YouTube-каналу "Фабрика новин".

"На Путіна чекає те саме, що і на Сталіна?" - запитав журналіст.

"Часи змінюються. Те ж саме нічого не буває. Я думаю, що Путін переплюне всіх як символ зла саме тому, що все буде відкрито. Про цю війну ми знаємо практично все, - відповів Гельман. - Я думаю, що насамперед він буде для самої Росії лиходієм, тому що якщо говорити про якісь наслідки, то для Росії вони найбільші. І для РФ, я сподіваюся, це буде такий образ, який допоможе людям створити що-небудь прийнятне".

Нагадаємо, Марат Гельман заявив, що Росія почала шукати нових ворогів: "Вони почнуть пожирати один одного".

Раніше Марат Гельман озвучив умову для відкритого бунту проти Путіна у Кремлі.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Сеть

Останні новини