1 січня 2023, 13:26

Піонтковський назвав "одну з найгарячіших точок" громадянської війни у РФ, яка "вже щосили триває"

Журналіст Андрій Піонтковський висловив свою думку з приводу того, що відбувається зараз у Росії.

Піонтковський назвав "одну з найгарячіших точок" громадянської війни у РФ, яка "вже щосили триває"

Російський публіцист прокоментував причини формування численних приватних армій, таких як "Вагнер", пояснивши, що це і є головна ознака громадянської війни, що назріває у РФ. Потім Андрій Піонтковський поправив сам себе та сказав, що війна всередині Росії у самому розпалі, згадавши Кавказ, де мають місце конфлікти Чечні з Дагестаном та Інгушетією.

Думку Андрія Піонтковського з приводу громадянської війни у РФ можна дізнатися з його інтерв'ю для програми "ТСН" на каналі YouTube.

Соціолог упевнено заявив про те, де у РФ зараз відбуваються події, які можна зарахувати до розряду громадянської війни: "Громадянська війна етнічного характеру на кшталт бандитських розбірок за величезну, залишену безхазяйною, власність, вона вже щосили йде у Російській Федерації, і Кавказ - це одна з найгарячіших точок".

Телеведучий запитав, яка ймовірність того, що Путін призначить главу Чечні своїм наступником.

На почуте Андрій Піонтковський відреагував так: "Я думаю, що це абсолютно нереально: Кадиров ніколи у Москву не поїде. В іншому разі наступного дня його знайдуть убитим у власному кабінеті. Кадирова ненавидять усі силовики Росії. Вони не згодні були з рішенням Путіна щодо завершення Другої Чеченської війни (фактично виплачування данини Кадирову). Кадиров це розуміє. Він зараз цинічним чином розширює, тренує свою армію як ресурс, яким він буде очищати свою державу та розширювати ареал влади на тому ж Кавказі".

Раніше Піонтковський відкрито заявив, чого зараз боїться колективний Захід.

Також Піонтковський назвав вчинок Путіна, який можна вважати "визнанням поразки" у війні.

Нагадаємо, Піонтковський відреагував на слова Лаврова про Путіна.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини