28 грудня 2022, 07:57

"Нарешті у Кремлі зайнялися справжньою чоловічою справою", – Арестович висміяв "кільця влади" Путіна

Учора у Кремлі на зустрічі лідерів СНД президент РФ Путін вручив 9 "кілець влади" присутнім главам держав.

"Нарешті у Кремлі зайнялися справжньою чоловічою справою", – Арестович висміяв "кільця влади" Путіна

27 грудня напередодні святкування Нового року Путін вирішив запросити до Петербурга лідерів СНД, для яких підготував незвичний подарунок - новорічні кільця. У Мережі їх уже висміяли, назвавши "перснями влади", як явне відсилання до твору Толкіна "Володар перснів".

Не пройшов повз цю тему і радник глави Офісу президента України Олексій Арестович.

У вечірньому інтерв'ю для програми Марка Фейгіна він приділив увагу цій темі. З його слів, усі ці 10 місяців Путін займався просто-таки фантастичними речами, які не пов'язані з реальністю. Він намагався і розгромити ЗСУ, і нав'язати Києву свою волю, і заморозити ЄС, і домовитися про постачання зброї з КНР. Однак усе це у нього не вийшло, саме тому глава Кремля вирішив зайнятися воістину "чоловічою справою" - магією.

"Кільця влади" - це вихід із ситуації. Він вирішив роздати 9 кілець лідерам СНД. При цьому сам Путін себе вважає трохи вищим за земного правителя, але поки соромиться про це говорити вголос, вважає Арестович.

Такі кільця дадуть Путіну можливість заборонити продаж нафти країнам, у договорах яких прописано цінову стелю, а також можна спокійно жити з тими втратами, яких РФ зазнала за 10 місяців війни проти України.

Раніше у Мережі висміяли рішення Путіна роздавати на саміті лідерів СНД 9 "кілець влади".

Нагадаємо, аналітики з ISW з'ясували, чому Путін висуває всі свої претензії Заходу, а не особисто Києву.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Алексей Арестович

Останні новини