25 грудня 2022, 18:25

Шейтельман назвав головну політичну подію року для України, і це не візит Зеленського до США

Політтехнолог Михайло Шейтельман впевнено заявив, що приїзд Джонсона в Україну має велике історичне значення.

Шейтельман назвав головну політичну подію року для України, і це не візит Зеленського до США

Гучна подія грудня 2022 року - робоча поїздка президента України до США. На перший погляд, саме цей візит Зеленського до Байдена можна було б назвати подією року, але, на думку Михайла Шейтельмана, насправді історичне значення має візит в Україну тоді ще прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона.

Свою думку з приводу того, яку політичну подію 2022 року можна вважати ключовою, Михайло Шейтельман висловив в ефірі програми "ТСН" на каналі YouTube.

Український політтехнолог зі знанням справи заявив, коментуючи поїздку Зеленського до США: "Я б не сказав, що це головна політична подія року. Для України головна політична подія року - це візит Джонсона до Києва, тому що Джонсон вніс перелом у війну. А цей візит не внесе перелом у війну".

Михайло Шейтельман аргументував своє висловлювання з приводу важливого історичного значення відвідин прем'єр-міністром Великої Британії нашої країни так: "Якби Джонсон не приїхав до Києва тоді, коли Київ бомбили щодня, завдяки цьому не було б ухвалено рішення ось таких масових постачань зброї і Америкою, і Європою. Ось це те, у що я вірю, що перелом у війну внесла ця подія".

Раніше Шейтельман пояснив, чому у РФ не закінчуються ракети.

Також Шейтельман розповів, яку країну спробує захопити Путін, програвши війну в Україні.

Нагадаємо, Шейтельман пояснив, чому Україні поки що не варто вступати до НАТО.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Михаил Шейтельман

Останні новини