23 грудня 2022, 08:31

Соловей розкрив, куди може тікати Путін і еліта після поразки РФ в Україні

Соловей розкрив, куди може тікати Путін і еліта після поразки РФ в Україні

Соловей розкрив, куди може тікати Путін і еліта після поразки РФ в Україні

Розмови про плани втечі глави Кремля до Венесуели чи Аргентини після поразки Росії у війні проти України суперечливі. Куди насправді можуть евакуювати диктатора, розповів відомий російський аналітик та історик Валерій Соловей. На його думку, висловлену під час інтерв'ю виданню "Гордон", ні в Латинській Америці, ні на Кубі Путіну та його поплічникам сховатися не вдасться.

Сполученим Штатам навіть не потрібно буде докладати зусиль для пошуку диктатора й інших військових злочинців РФ: місцева влада "видасть їх сама за 5-10 хвилин для того, щоб мати хороші відносини з Великим білим братом".

Соловей відкидає можливість евакуації Путіна до Венесуели. Латинська Америка - можливо, ще й варіант для чиновників третього, максимум другого, ешелону. Для російської еліти такий сценарій не варіант.

Політолог вважає найімовірнішим місцем втечі ЦАР.

"Є бази в Африці, зокрема у Центральноафриканській Республіці. Це підземні та частково надземні бази, це розкішні палаци з мікрокліматом... Усе на благо людини. І ми знаємо цю людину, точніше, цих людей", - пояснює він.

Раніше Наташа Влащенко розповіла про план евакуації керівництва РФ на випадок поразки у війні з Україною: "Ноїв ковчег".

Тим часом Соловей розповів про рішення кремлівських еліт, ухвалене через погане здоров'я Путіна.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!!!


Автор: Валерий Соловей

Останні новини