23 грудня 2022, 00:08

Піонтковський відкрито заявив, чого зараз боїться колективний Захід: "Паралізовані страхом..."

Російський журналіст Андрій Піонтковський припустив, що Захід бажає Україні перемоги, але боїться початку громадянської війни у РФ.

Піонтковський відкрито заявив, чого зараз боїться колективний Захід: "Паралізовані страхом..."

Про те, який страх на сьогодні реально відчувають країни Заходу, розповів публіцист Андрій Піонтковський. Відомий журналіст вважає, що союзники вірять у перемогу України над Росією, але припускають, нібито це буде причиною розколу великої країни. Коли масові заворушення охоплять РФ, складно припустити, чим це може закінчитися, а країна велика та має ядерну зброю.

Інтерв'ю Андрія Піонтковського для телеканалу "Прямий" можна подивитися на каналі в YouTube.

Російський політолог пояснив, чого довгі роки побоювалася влада США та країн Європи: "Вони 15 років боялися сили Росії. Путін майстерно використовував ядерний шантаж. Ось це питання закрито. Вони сказали Путіну, що буде у разі застосування ядерної зброї. Це сили НАТО зі своєї території одним впливом просто знищать Росію, а його особисто вб'ють".

Андрій Піонтковський назвав новий страх колективного Заходу: "Вони зараз бояться іншого. Вони бояться розпаду Росії. Ви знаєте, який основний мем у статтях вашингтонських видань? Це "11 часових поясів". Ми підтримуємо перемогу України, вона має відновити територіальну цілісність, але по той бік кордону залишається величезна країна з 11 часовими поясами, наповнена ядерною зброєю та хімічним виробництвом, і там після обвалу влади виникне нова російська смута, громадянська війна між приватними арміями Пригожина та Кадирова".

"Вони зараз паралізовані ось цим страхом розпаду Росії, та вони хочуть контрольованої капітуляції", - резюмував політолог.

Раніше Піонтковський озвучив "програму-мінімум" за результатами зустрічі Зеленського з Байденом.

Також Піонтковський назвав вчинок Путіна, який можна вважати "визнанням поразки" у війні.

Нагадаємо, Піонтковський назвав "найслабшу точку російської оборони" в Україні.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!


Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини