21 грудня 2022, 23:19

Піонтковський озвучив "програму-мінімум" за результатами зустрічі Зеленського з Байденом

Російський журналіст Андрій Піонтковський пояснив, на що може розраховувати Україна після зустрічі Зеленського з президентом США.

Піонтковський озвучив "програму-мінімум" за результатами зустрічі Зеленського з Байденом

Політолог прокоментував візит президента України до його американського колеги, порівнявши Володимира Зеленського з Уінстоном Черчіллем і Франком Рузвельтом. Після цього Андрій Піонтковський пояснив, що очільнику України потрібно не тільки просити, а й наполягати та навіть вимагати, щоб США надали нам усе необхідне для якнайшвидшої перемоги над армією РФ.

Інтерв'ю Андрія Піонтковського для "24 каналу" можна подивитися на YouTube.

Відомий російський публіцист припустив, яким може виявитися результат зустрічі глав двох країн для українців: "Я не виключаю, що буде оголошено про передачу ATACMS, хоча я у цьому не впевнений. Ось програма-мінімум виходу американців за коло самообмежень - це передача Patriot і відкидаються обмеження про використання американських військовослужбовців на території України".

Потім Андрій Піонтковський назвав той максимум, на який може розраховувати Україна після візиту Володимира Зеленського до Джозефа Байдена: "А програма-максимум - це протягом цих двох днів візиту... Все одно ці ракети будуть передані. Ми ж знаємо за 8 років війни: спочатку у жодному разі не можна передавати Javеliпи, щоб не спровокувати Путіна, у жодному разі не передавати Stingerи, не передавати гаубиці, у жодному разі HIMARSи, у жодному разі Рatriotи. Це все вони будуть передавати рано чи пізно".


Раніше Піонтковський назвав вчинок Путіна, який можна вважати "визнанням поразки" у війні.

Також Піонтковський назвав "найслабшу точку російської оборони" в Україні.

Нагадаємо, Піонтковський передрік Росії громадянську війну "нового типу".

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини